Dagens outfit, magfulle och bara ben

Klänning och skor från Asos, solglasögon från Prada

Såhär ser jag ut idag! Eventet var så lyckat men det kommer ett längre inlägg om det i dagarna. Tänkte att vi skulle kika på mina senaste dagar så länge:

Bloggfrukost på Pom & Flora

Jag och Alexia som matchade i one shoulder-toppar och volanger! Finns få människor med en utstrålning som Alexias, wow alltså. Skönhet personifierad. Tycker alltid att hennes skönhet tar över ett rum!

Vi pratade om magen som ni vet. Det var en magforskare där så vi passad på att ställa en miljon frågor. Mycket intressant!

Igår hade jag vinmöte med Tess, vi planerade framtidens modeartiklar för Daily Forni.

Och idag var det lunch med det här underbara gänget!

Temat var ”Bara ben” så vi bad alla klä sig i sommarkläder – så härligt med färgglada klänningar, korta kjolar och mönstrade toppar!

Mums!

Amanda, jag och Margaux. Favvosar <333

Vilken start på helgen! Nu är det dags att kuta iväg på studentfirande och sen blir det Håkan Hellström ikväll. Det har vart lite struligt inför helgen men hoppas ändå att den blir magisk! Håller tummarna för att vädret håller i sig också. Puss!

  1. Hej Michaela! Fin du är som vanligt! Kan inte du vara snäll och skriva vart din vita skjorta kommer ifrån?? Den som du har på din header?? Tack!! Kram!

  2. Du råkar möjligtvis inte veta var de låga glasen på Pom & Flora kommer från? Såg mycket fina ut

    1. Elsa, förmodligen för att det är snyggt att vara smal och benig…. så alla vill se ännu smalare och benigare ut…

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi