Semesterplagg hos BestSecret

I samarbete med BestSecret

Byxor – Missoni / BestSecret

Som ni vet så älskar jag fina men sköna byxor till semestern. Det finns ingenting bättre att resa i! Jag vill alltid vara fin på resande fot men inte på bekostnad av bekvämligheten. Dessutom vill jag kunna gå direkt till en lunch eller en middag från planet om det behövs.

Alla dessa krav uppfyller mina nya tunt stickade byxor från Missoni! Jag har drömt om ett par Missoni-byxor lääänge och när de fanns på 63% rea hos BestSecret klickade jag hem dem innan någon hann blinka. Missoni är för mig det perfekta semestermärket. Allt ifrån deras bikinis till kaftaner, turbaner och byxor bara skriker semesterchic i mina öron.

BestSecret har galet mycket fina semesterplagg i sitt sortiment, bland annat en hel del från Missoni. Om semestergarderoben inte är fulländad än – varsågod för tipset!

För att shoppa på BestSecret måste du dock vara medlem och för att bli medlem måste du bli inbjuden av någon. Jag har fått möjlighet att bjuda in mina läsare under en begränsad kampanjperiod som snart tar slut – så in och bli medlem här medan du har chansen! Alla som signar upp sig via denna länk får dessutom 200kr rabatt på första köpet (över 600kr!). Så bra!!!

BestSecret är ett digitalt modevaruhus med grymma priser (priser som är nedsatta från 20 till 80%!). De har över 3000 varumärken i sitt sortiment och några av världens absolut bästa modemärken – som Missoni, Prada, Fendi, Dior etc. Kläderna som säljs är max ett år gamla och många är från den stundande kollektionen.

Sjal & Klänning – Missoni 50 % // Baddräkt – Calvin Klein 39 % // Väska & Sandaler – Ella Cruz 71 % // Shorts – Pistachio 44 % // Strandklänning – Samaná 20 %

Här kommer ett kollage med några semesterfavoriter från BestSecret just nu. Det finns så mycket fint inne!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi