DAILY OUTFIT

T-shirt från Chene, byxor från Theory, skor från Deuxiéme

Såhär såg jag ut i fredags! Byxorna från Theory är mina bästa byxor i världen, har dem i vitt också och dessa i svart hittade jag på BestSecret för ett par veckor sen – de var på 50% rabatt!!! Finns det något bättre än när det är rabatt på något man velat ha. De vita köpte jag i Miami och de var ganska dyra så ville inte riktigt köpa dem i svart också, men för 50% var det meant to be. Nu kommer jag varva de vita och svarta för all framtid. Bävar redan inför när de går sönder.

Hehe okej, sidospår, det var inte tänkt att bli ett inlägg om byxkärlek.

Nu ska jag lägga mig i soffan och njuta av min söndagskväll. Vi har varit hos D’s föräldrar på lunch och i vanlig ordning är det matkoma som gäller efter den underbart goda, persiska matfest som vi alltid bjuds på där! Puss och ha en mysig kväll!

  1. tips, jag köper alltid två av samma plagg när jag hittar något jag älskar och som sitter som en smäck. Då kan man ha ett par att ”spara på” och använda vid mer sällan (alt lägga undan i garderoben) och sen använda på det andra paret som vanligt. Då slipper man vara orolig att de går sönder, man har ju back up! 😀 ha en fin vecka!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi