Okategoriserade

Nya pojkvänner och sena middagar

4 juli 2017, 08:00

I fredags filmade och fotograferade vi för Daily Forni hela dagen!

Det var jag, Lisa och Theres som fotade mat, skor och oss själva hehe.

Snart i ett recept nära dig…

Efter en förmiddag av jobb gick jag ner till Diplomat för att äta lunch med Alexia! Vi pratade om dessa ämnen.

Och åt dagens lunch som var friterad torsk med färskpotatis och primörer.

Efter några timmar till av jobb så mötte jag upp William, Anitha och Joel för en aw. Alltid trevligt och lite nervöst att träffa sina vänners pojkvänner för första gången :)))

På kvällen skulle D ha jobbfest hemma hos oss så jag var hemlös för kvällen. Men som vanligt stod dörren öppen till Amanda så jag gick dit för en kväll av Foodora (beställde hem från Paraden, galet gott!), Solsidan och skitsnack.

När jag kom dit gick Chloé!!! Alltså typ tio meter!!! Kan inte förklara känslorna i kroppen när det hände, tre vuxna människor som stod runt om henne och hoppade av förtjusning haha. Så jääävla coolt med en människa som bara går fast den är en miniperson.

Jaja. Vid tolv gick jag hem, vinkade av jobbgänget som skulle ut och somnade en kvart därefter. Sov i tolv timmar (!), antar att jag behövde ordentligt med sömn. Kanske också för att jag blev väckt av en viss man som kom hem vid 04 😉

I lördags glömde jag bort att fota. Det är inte ofta som det händer men nu blev det så. Jag hade Marith över hela dagen och sen var det massa fix från kvällen innan samt inför lördagskvällen då vi hade bjudit över Sam, Kajsa och Theo på middag.

Vi åt charkisar, lasagne och nutellapizzan som jag gjorde kvällen innan, sen satt vi och snackade skit halva natten.

SÅ trevlig kväll!

I söndags åt jag havreghurt med granola och bär till frukost samtidigt som vi plockade undan från gårkvällen.

Sen gick vi hem till svärisarna för att äta massa mat och hänga. Mycket mysigt.

Till efterrätt blev det kokosglass med bär och resten av kvällen var det soffläge.

<3!

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Michaela Forni

Kategorier

Arkiv