New in: Miu Miu

Okej nu börjar D bli orolig för mitt missbruk, men jag kan inte få nog av flats… speciellt slip ins. Har tappat det totales. Dessa hittade jag via Felicia på rean så för halva priset var jag tvungen att klicka hem dem. Så tjusiga till sensommaren i Stockholm!

Från Miu Miu

  1. Så fina sandaler! Vilken sida köpte du dem via? Hittade bara att Felicia hade köpt skorna, inte med någon länk till butik. Du har verkligen en superfin blogg!

    1. Gillar Michaela men jag undrar verkligen samma sak. Absolut att hon tycker dessa skor är sååå fina och verkligen viiill ha dom. Men hur fan kan man tillåta underbart djur att gå igenom en sån fruktansvärd tortyr för något så otroligt jävla ytligt som ett par skor ”slip ins”? Förlåt för svordomar men blir så otroligt ledsen.

      1. Håller med till 100 %, det finns verkligen ingen ursäkt att köpa pälsprodukter. Så hemskt!! 🙁

  2. Men nej, äkta päls? Det är ju att betala för djurplågeri. Jag försöker själv göra bra val i min vardag, det är inte helt lätt, men päls är så himla onödigt och orsakar så enormt mycket lidande så det borde vara ett enkelt val att låta bli.

  3. Jag tycker mycket om din blogg, du har sunda värderingar och är grym! ’Men varför köper du skor med äkta päls på?

    1. Josefin, vad är tröttsamt med pälskommentarerna? Att de speglar en sanning? Att personer som följer en bloggare funderar hur bloggaren har tänkt? Det är tröttsamt att människor fortfarande stöttar så sjuka industrier. Att köpa ny päls är tröttsamt. Tror inte heller Forni har sitt kommentarsfält öppet enbart för att få kommentarer om hur fina saker är. Hon är ju smart och duktig på att skriva och vill väll mer än gärna att debatt sker? Tröttsamt är väll dussinkommentarer om hur fina saker är bara..

      1. Spot on Mickis!
        Hur kan man tycka att det är tröttsamt? Tröttsamt för dig kanske. Som sitter där och kanske njuter av dina pälsar och skinnbrallor. Men dom det inte är tröttsamt för, det är djur. Som utstår den absolut värsta smärtan man någonsin kan tänka sig, och dör. För att Forni ska ha ett par jävla skor.
        Något som är tröttsamt är människor som du Josefin. Eller forni. Som tydligen tycker denna tortyr som djuren står ut med för att ni ska bära ”fina saker” och ”måste köpa pga skor beroendet hihihi”. Usch. Denna blogg besöker man inte igen

        1. +1. Lämnade en kommentar på Felicias blogg när jag såg att hon köpt dem och slutade sedan läsa bloggen. Blir samma här. Bokmärke raderas. Tackohej. Päls är verkligen inte ok.

        2. Håller med Mickis och Evelina. Jag är glad att det finns de som säger något när bloggare visar upp inköp med äkta päls. Det är inte alls tröttsamt, snarare är det väldigt positivt att se att så många reagerar! Pälsindustrin är inget annat än tortyr för djuren och det finns så många snygga fuskalternativ numera, även hos stora designers.

  4. Håller med ovanstående angående pälsen, tråkigt att djur ska behöva lida 2017 när det finns så många fuskpälsalternativ om man nu tycker att päls är fint 🙂

  5. Jättetråkigt då du annars är en sån klok och fin människa. En helt onödig pälsdetalj. Enda syftet är att det ska se bra ut. Och bakom står en miljöfarlig industri som håller djur utan att de har en möjlighet att utföra sina naturliga beteenden. Det är verkligen onödig konsumtion!

  6. Vad är skillnaden på hårig päls och skinn/mocka? Djur som djur. Sluta va så jävla inskränkta. Så trött på era kommentarer.

    1. Anna, det är en stor skillnad på pälsindustrin och läder/skinn-industrin (som är restprodukter). Hur kan man inte känna till detta 2017? Suck. Tycker all kritik gällande päls är fantastiskt! Tänk hur långt man kommit på några år. Hoppas även du än en dag inser allvaret och lidandet pälsindustrin medför.

      Allt gott!

      1. Och du har själv varit i dem fabrikerna antar jag då och är 100 på att det bara är restprodukter? 🙂 ungefär lika troligt som att alla fabriker i Kina/Taiwan osv aldrig har barnarbetare fast att det är den sidan de visar upp för övriga världen, sedan kommer kalla fakta och smygfilmar en helt annan sida. pest eller kolera.

  7. Det jag menade är framför allt är att jag tycker alla ska få göra egna val. Vill forni köpa päls(skor) får hon väll göra det. Trött på att alla bloggerskor ska få så mycket kritik hela tiden.

  8. Jag tycker också att det är helt obegripligt hur någon som verkar som en empatisk och påläst person kan köpa skor med äkta päls, och sedan skriva om dem som om det inte är något problem alls?

  9. Åh, detta gör mig så ledsen. Att någon som framstår som så påläst och känslosam person kan köpa päls bara för att uppfylla någon ytlig tillfredställelse . Snälla tänk om här. Märkt att du äter mindre kött och pratar om mer miljömedvetna val. Då borde du verkligen ta ett annat beslut angående dessa pälsskor. Det är som att backa tillbaka 100 steg. Gör om, Gör rätt! Vänligen, A.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi