Frukost, Love Warrior och BookBeat

Att äta frukost och lyssna på ljudbok = winning combination
Ni som inte tog en bloggpaus under semestertiderna märkte säkert min kärlek till boken Love Warrior som jag läste nu i juli. Jag blev väldigt tagen och berörd av den. Boken är skriven av Glennon, som driver en av USA:s största mammabloggar, och är en självbiografisk bok om hennes väg från missbruk till självkärlek. Den handlar om att bli mamma, att leva i en relation som visar sig vara fylld av otrohet och att i slutändan försöka hitta sig själv. Det är en bok om att vara stark, att våga släppa in och att vilja bli allt det man faktiskt är värd att få vara.

Jag blev så fylld av kärlek och styrka efter att jag hade läst den här boken och jag önskar er alla samma känsla, därför hoppas jag verkligen att ni tar tillfället i akt och lyssnar på den nu när jag hittade den som ljudbok hos BookBeat (!). Snälla, gör det. Vi kan aldrig bli mätta på förståelse, respekt och kärlek – varken till oss själva eller andra.

Registrera er här (klick!) och ange koden FORNI så får ni första månaden gratis! Gäller för nya användare och hela augusti ut, men jag råder er att signa upp er asap och trycka på play redan idag.

BookBeat har en sida med ”tips för dig” som jag brukar vara inne på och där hittade jag detta eminenta tips – förlaga till Sex and the City? You had me at hello! Den ska jag hugga in i härnäst.

Puss och glad lyssning!
  1. Hej Michaela och tack för en super härlig blogg! Jag har bara följt den i under ett år men det är så roligt att ha den att läsa varje dag. Man får så mycket inspiration och jag älskar att du verkar prata om dina känslor på riktigt, man känner lätt igen sig i dina texter. Jag har till och med börjat min egen blogg! Nu är det så att den här boken lät super så tänkte prova bookbeat men jag är en svensk i utlandet utan svenskt betalninhågskort och då funkar det tydligen inte, kan det stämma? Tack för att du skriver så härligt och delar med dig av dig själv!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi