Prickiga klänningar och små hundar

Inlägget innehåller annonslänkar.

Igår var det tisdag och jag åt den här lyxiga frukosten som jag fick i ett frukostbud. Så gott och vilken underbar start på dagen!

Sen gick jag till kontoret och jobbade en timme innan jag stack iväg på ett möte!

Klänning från Shein (liknande här & här), sandaler från Miu Miu, solgasögon från Céline och väska från Louis Vuitton (liknande här & här)

Mötet var på Alma som är ett supersnyggt kontorshotell på Nybrogatan. Vi pratade om tre instagramfilmer som jag ska spela in idag för Mall of Scandinavia samt en tävling och ett trend talk som jag ska ha med dem. Kul!

Efter en timme på kontoret stack jag och Theres till Riche för att träffa upp Tess! Daily Forni-teamet skulle ses för att planera hösten och modeveckan.

Två toast skagen och en köttbullar, mums.

På eftermiddagen hängde jag på kontoret hela dagen, hade möte med Jacob och spanade på ett nytt kontorsrum på No 18 som vi är sugna på, vårt rum har lite dåligt med dagsljus men det här har bättre ljus vilket underlättar för vårt jobb.

När arbetsdagen var slut drog jag till Emilia för att fixa naglarna och kolla vilken gullis jag hittade!!! Hon har köpt ny hund, herregud, lilla gullisen.

Tog min favvofärg på shellack som vanligt, Romantique heter den.

På kvällen åt vi kyckling utan tillbehör. Jäkligt märkligt men D gillar att äta det så ibland går jag med på att bara äta kyckling till middag. Hade dock några tomater vid sidan av och sen så fikade jag med choklad och cappuccino framför två avsnitt Ozark senare på kvällen. Innan jag somnade läste jag igenom era kommentarer om bråk med grannar, Gud så jag skrattade. Finns verkligen roliga/läskiga/märkliga typer där ute.

  1. Minns att du skrev i en lista om kläder att du hade slutat med att bära riktig päls. Tänkte då ”gud vad bra!” så undrar nu; vad fick dig att börja igen?

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi