Att vara en disktrasa

Ibland när jag yogar blir jag som nyfrälst. Det är lite som när man äter spaghetti med köttfärssås för första gången på länge och blir helt tokig för att man glömt bort hur gott det är. ”Varför äter jag inte det här oftare?” brukar jag tänka. Samma sak med yogan. Ibland sitter jag på min yogamatta och tänker ”Varför bor jag inte på den här mattan?”.

Jag skrev ju i morse att jag kände mig som en urvattnad disktrasa igår. När jag vaknade var jag som en stelnad disktrasa, som torkat hängandes över kranen. Jag tänkte att ett träningspass skulle råda bot på det hele men mådde nästan bara sämre efter träningen. Så istället för att gå hem när jag hade avklarat mina jobbgrejer på stan så sprang jag bort till min yogastudio och körde en timme. Det var den bästa timmen på hela augusti. Kändes som att någon fyllde mig med vatten och brought me back to life. En så renande känsla, när jag kliver ut ur min studio efter en sådan timme. Så stark och fylld av kärlek som jag känner mig då… det är inte klokt. Jag klarar allt vid den stunden.

Ni följer mig på Instastories väl? Där uppdaterar jag om mina dagar i realtid. Klicka här för att följa!

Puss!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi