Summer Vego Bowl

I samarbete med Mathem

Okej – här kommer ett himla gott tips till kvällens middag eller helgens lunch kanske? SLURP sa det här hemma i lördags när jag serverade detta till lunch!

Hittade ett recept på ”Summer Vego Bowl” hos Mathem som jag gjorde – här (klick!) hittar ni till receptet. Älskar gröna, enkla och goda recept.

Mathem har dessutom fri leverans alla dagar i veckan från och med denna vecka vilket gör det ännu enklare för er att klicka hem det här receptet tillsammans med era frukostgrejer och allt annat ni behöver.

Om det är någon av er som mot all förmodan inte testat Mathem än, skriv in koden ”FORNI200” när ni handlar så får ni 200kr i rabatt på första ordern. Varsågoda!

Mathem ♥ förbättrat min livskvalitet med 200% det senaste året. Ej en sponsrad mening utan verkligen lika många procent från hjärtat. Så mysigt att sitta och handla tillsammans på kvällen i soffan tycker jag.

  1. Mums vad gott det ser ut!

    Snälla du, kan inte du skriva ett inlägg om att komma över ett ex. Det har gått mer än 6månader nu och jag kan fortfarande inte släppa att det var han med stort H och jag är så trött på detta nu <3

  2. Hallelujahhhhh vad du räddade min dag! Funderat hela dagen på hur jag ska lösa matfrågan med en vrålhungrig ettåring (och dennes föräldrar) när vi landar i Sverige efter 40 dagar i Spanien imorgonkväll, och TADAAA det löste du!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi