Födelsedagssöndag

Vilken härlig och fullspäckad helg jag har. Jag har stressat inför den här helgen innan den var här men nu när jag är mitt i den så inser jag att den bara har varit magiskt rolig. En annan sak som jag tänkte på är hur mycket jag ogillar när någon postar ”Min helg i bilder” redan på en söndagseftermiddag eller kväll, för då känns det som att helgen är slut innan den faktiskt är det. Som att resten av söndagen bara är en startsträcka till måndagen. Nej det gillar jag inte, jag vill behålla känslan av helg ända tills klockan ringer på måndag morgon.

Hoppas ni också har en fin helg. Idag är ingen vanlig dag, för idag är det D’s födelsedag! Hurra! Världens bästa person, min person, han blir 33 år idag. Vi firar med trötthet från gårdagens bröllop, burgare till lunch och sport på tv. Hans drömsöndag med andra ord :))) Mysigt att bara vara med varandra idag i alla fall.

Nu ska jag plocka ur diskmaskinen, sen ska jag börja förbereda för kvällens middag. Födelsedagsbarnet har önskat lasagne!

  1. Hej Michaela. Ville bara säga att du är fan helt jävla superbra på att skriva. Och att du har skrivit allt du har om kärlek, lycklig som olycklig, hjälper verkligen mig. Sitter här på mitt tomma sommarjobb nydumpad och har läst allt ur din kategori ”kärlek”. Har lett och fällt nån tår. Tack för att du skriver/skrivit!

  2. Hej Mikaela! Har du något bra tips på vart jag hittar en schysst vit bas t-shirt? De jag hittills hittat är nästan alltid alldeles för genomskinliga. Jag vill ha en som jag kan använda på jobbet och då funkar det inte att underkläderna lyser igenom 🙂 Tacksam om du har några bra tips! Xx

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi