Unexpected Fashion

I samarbete med Mall of Scandinavia

 På lördag håller jag i två stycken Trend Talks i The Designer Gallery! Designer Gallery är Mall of Scandinavias mode-del där deras modebutiker ligger (allt ifrån Filippa K till Aesop och Day Birger et Mikkelsen). Inne i The Designer Gallery finns förutom massa härliga butiker, även en modelounge där jag kommer att finnas under dagen för att hålla i dessa Trend Talks!

Det är ju modevecka denna vecka och Mall of Scandinavia har bjudit in till fullspäckade modedagar över helgen. Det kommer att vara olika trend talks, fotoautomater och erbjudanden i butikerna!

Följande tider kan ni komma och höra mig prata:
Kl 13.00-13.10 i modeloungen
Kl 14.00-14.10 i modeloungen

Jag kommer att prata om höstens trender, säsongens starkaste färger och en hel del tips för garderoben nu när det är dags för ny säsong (hösten – allas favoritsäsong klädmässigt!). Efter varje Trend Talk finns jag på plats om någon vill ha lite personal shopping-tips. Eller om du har några andra frågor, känner för att bara säga hej eller vill ha en kram. I’ll be there!

Dessutom stödjer Mall of Scandinavia initiativet One Bag Habit som handlar om att minska användandet av plastpåsar för miljöns skull, så ni som kommer har chans att få varsin superfin tygpåse! Det enda du behöver göra är att bli lojalitetsmedlem så får du en tygpåse + en dryck. Som lojalitetsmedlem så får du gratis garderob, fyra timmar fri parkering och en massa andra supergrejer. Det är en app som du laddar ner utan kostnad i appstore – vi hjälper dig på plats i modeloungen på lördag!

Läs mer om modedagarna här!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi