Inspelning med Jessica Freij och besök i Lindex Showroom

Vilken fullspäckad och rolig torsdag jag har haft! Vill ni följa med på den i åtta bilder?

Hela förmiddagen spelade jag in mat-tv med Jessica Freij för Santa Maria som vi gör ett samarbete med. Resultatet ser ni här på bloggen om några veckor! Det var riktigt kul och Jessica var fantastisk.

Jessica bor ute i Sickla så efter inspelningen åkte jag och Theres över till Urban Deli i Sickla Köpkvarter för varsin pain au chocolate, jobb och kaffe.

Theres släppte mig vid Slussen på väg till stan och så promenerade jag genom Gamla Stan till kontoret där jag möttes av detta söta gäng.

Linn och hennes Charlie + Margaux och Arnold.

Hur mysigt jobbgäng har man inte?

Vid tre-tiden promenerade några av oss upp till Lindex showroom där vi spanade på höstnyheter från Lindex och Flattered!

Jag och Joanna i showroomet, vi provade kläder och åt banankaka.

Efter en halvtimme sprang jag vidare, fastnade på en liten shoppingtur på stan innan jag smet hem för att jobba undan det sista för dagen. En bra torsdag allt som allt, men oj vad härligt det ska bli med helg i morgon! Det var länge sen jag hade fredagspepp men idag kan jag redan känna den. YES!

  1. Kom att tänka på en sak! När du besöker ett showroom eller pressvisning eller vad det nu kallas, och kollar på kläder men tycker inte att något eller nästan inget faller dig i smaken; Hur agerar du då? Känner Du att du måste berömma plaggen eller kan du säga ”Inget föll mig i smaken faktiskt”, eller försöker du hitta nåt snällt att säga typ ”ååh den här blåa nyansen är så fin”.. i brist på annat? Hehe nyfiken, skulle va kul om du tog med i veckans fråga eller nåt!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi