Ett bättre köp

Annonslänkar: Tröja (liknande) och byxor (liknande) från FWSS, skor från Zara (liknande), väska från Saint Laurent.

Jahopp såhär ser jag ut denna tisdag, min nya favvooutfit till vardags tror jag bestämt att det är. Jag älskar verkligen den här vinröda/plommonaktiga färgen som jag har både på tröjan och väskan. Så himla vacker!

Väskan måste förresten vara ett av mina bästa köp någonsin. Får så mycket komplimanger för färgen och varje gång jag bär den (vilket är nästan varje dag under hösten och vintern) slås jag av hur tjusig den är! Tack Emma som övertalade mig till att köpa den när vi var i New York för exakt ett år sedan! Killarna tyckte att jag skulle köpa en liten Chanel, men jag är så glad att det blev denna istället. Tror överlag inte att man ska lyssna på sin pojkvän när det ska shoppas väskor haha.

Kom precis hem efter en podcastinspelning, nu blir det korv med bröd till middag. Vad ska ni äta? Puss!

  1. Åh vad fin du är i håret! Och vad fin i själen du är för fysjuttan vad man mår bra om att hänga här på daily forni <3 genialiskt och SÅ rätt i tiden! En kommentar som gick från det ena till det andra hehe

  2. Jag har redan ätit middag men här blev det bland godaste jag vet, och som jag antar att du också får lyxen att njuta av då och då, när min pojkvän kom hem från sina föräldrar med två lådor persisk mat varav den ena var en (vegetarisk för min skull<3) ghormeh sabzi. Sååå gott, skulle kunna leva på mat från det persiska köket, för precis allt som lagas hos min pojkväns familj är så himla gott. Men korv med bröd är ju inte så dumt det heller! 😉

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi