Korv med bröd och bubbliga onsdagar

Vilket mysigt dygn jag har!

Igår åt vi som sagt korv som är en av mina favvorätter ever. Extra gott är det när D gör lyxiga tillbehör som en senapsdressad grönkål och en tomatsalsa som går agera ketchup och senap till korven. Jag hade ju en magisk tisdag som jag berättade om igår, så firade på kvällen med ett glas rödvin och massa prat.

I morse gick vi runt Djurgården men Gud vad vi inte är powerwalk-kompatibla jag och D… han går superfort och irrar omkring eftersom han bara vill gå i solen (rimligt om man ska komma hem någon gång???). Sen är det jag som vill gå den vanliga rundan i lagom takt och blir stressad om saker inte blir som jag tänkt mig.

Efter lätt irritation så slutade vi upp på Villa Källhagen där vi åt en mysig frukost – bra start på dagen trots promenadkonflikten hehe. 6 km och frukostbuffé är ändå helt okej!

När klockan slog sen lunch så hade jag bokat dejt med Marith. Vi skulle äta en sallad på kontoret men ibland behöver man champagne och smörrebröd istället.

Ny skjorta från Gant! (adlink)

Smörrebröd är en fantastisk idé alltså. Så gott och mysigt det är!

Jag passade på att äta sill, nu blir det ingen mer sill förrän jul.

Just nu? Jobbar på kontoret, mejlkorgen står på 3, dagens att göra-lista är avbockad och det är dags för mig att röra mig vidare. En timmes dejt med Petra står på schemat innan vi ska promenera upp till NK och gå på en middag som underbara Emilia de Poret har bjudit in till.

Vi hörs imorgon bitti, Frågor med Forni kommer upp vid åtta!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi