Ny säsong och nytt hår

Såhär ser jag ut nu! En bildserie i sex delar om min dag igår där jag färgade mitt hår + klippte av 15cm. Och idag vaknar jag upp med en ny frisyr och känner mig faktiskt lite som en ny person också. Jag har alltid ändrat frisyr när jag har gått igenom något stort i mitt liv, nu har jag inte gjort det… men ni minns där i tisdags då jag hade min magiska morgon (läs här om du missade!)? Då bestämde jag i alla fall att jag skulle klippa bort det gamla och skräpiga ur mitt liv och sluta bry mig så jävla mycket. Bort skulle håret som är slitet, som en symbol för andra slitna saker i mitt liv. Nu är det höst och jag känner mig ren, ny och mysig.

Pst… klippte mig hos JenniferBangerhead! Om ni undrar över färgen kan ni boka en tid hos henne eller kontakta henne! Hon är världsbäst. Vi har behållit min riktiga hårfärg i hårbotten och sen blandat ut det blonda håret med nya, mörkare slingor.

  1. Så snyggt, klär dig verkligen! 🙂 Gjorde själv samma sak för några veckor sedan och det är så skönt att få bort det slitna.

  2. Vad du strålar! Det blev så vackert, tack för inspiration men framförallt för din ödmjuka livskärlek! 😀

  3. Brukar aldrig kommentera men kände mig tvungen wow you look like a million dollars honey 😉. Måste bara säga tack för dig bok! Den har gett mig nya perspektiv och försöker ändra mitt tankemönster så tack för din ärlighet. Kram

  4. JAAAA! WOW!!!!! Sötare än någonsin Forni!!! <3<3<3 Så himla bra klipp. Ditt ansikte kommer fram och håret blev så tjockt, friskt och modernt! Så snyggt när de långa tunna längderna åker. Jag gjorde samma förra året. Kram

  5. Jäklar vad snyggt!!! Det läckraste med ny färg/frisyr är att man inte alltid ser det först, utan min första tanke när jag såg bilderna var ”oj oj vilka vackra bruna ögon hon har”. Det framhäver det du redan begåvats med, då vet man att frisören lyckats.

  6. Men gud vad det klär dig! Otroligt fint. Älskar färgerskiftningarna i håret. Ser naturligt och snyggt och läckert ut.

  7. Jag kommenterar kanske en blogg var fjärde månad, men måste göra det nu! När jag såg dig i nya frisyren sa jag WOW högt här hemma för mig själv 🙂 Inte endast för frisyren men för att det ser ut som att du skiner! Kram till dig

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi