NEW IN: A dream bag!

Säg hej till min nya älskling!

Jag sålde ju min YSL-väska för att jag behövde en lite större vardagsmodell. Har haft span på den här J.W. Andersson-väskan ett tag, speciellt efter att min kompis Sara köpte den i ljusrosa innan sommaren. Den har hängt i skyltfönstret på Nathalie Schuterman ett tag i olika färger men ingen som har känts helt 100% rätt.

När jag däremot hittade den här grå/beiga färgen hos Wakakuu sa det klick! Haha. Jag blev kär helt enkelt. Den här modellen är i perfekt storlek för mig, jag har ju två andra väskor i samma storlek som jag använder jämt (framför allt min twistbag från LV) så det känns kul med ett nytt alternativ. Älskar att den har just beige och guld i färgerna eftersom det är så fint tycker jag.

Tänk att man kan bli så förtjust i en väska!

  1. Fråga till Frågor med Forni! Kameran du testade under modeveckan, vad tyckte du om den? Har du köpt loss den i efterhand? Vore kul med en recension då du gjorde mig lite sugen på att lägga vantarna på den själv. 🙂

  2. Hej! Vilken fantastisk väska! Hur fin som helst. Jag reagerar bara i all välmening på att du skriver att du ”behöver” den. Jag förstår att du VILL ha den, jag skulle också vilja ha den. Men ingen BEHÖVER en s dyr väska för att man bara har en annan snordyr väska i den storleken. Vill verkligen inte låta bitter eller något, blir bara ledsen för att vi är många unga tjejer (inklusive jag) som sätter standard för vad man behöver och inte behöver genom att se sånna här inlägg, jenför sig pch blandar ihop vad man behöver och vill ha. Förstår du vad jag menar?

    1. Hon jobbar ju dock med mode och då är det väl helt vettigt och rimligt att hon behöver olika väskor för att kunna variera outfits etc? 🙂 Prislappen är inte det väsentliga här tycker jag, tror inte att du hade reflekterat över det på samma sätt om hon redan hade haft två väskor från budgetkedjorna och sagt att hon behövde en till (billigare) väska?

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi