Fråga & svar: Höstkappor!

Hej Forni,
Skulle du vilja tipsa om några fina kappor nu i höst/vinter? Gärna i både budget och lyx.
Kram!!

Jag märkte att ni uppskattade det här formatet förra veckan när jag svarade på en fråga om höstskor så tänkte att jag kör denna vecka igen. Höstkappor kan ju vara det roligaste, men också dyraste, köpet till garderoben. Jag hittade så mycket fint både hos designermärken och kedjorna nu när jag spanade runt och har samlat mina absoluta favoriter här nedan. Hoppas du hittar någon som faller dig i smaken!

Budget:

Övre raden (från vänster): 1, 2, 3, 4. Undre raden (från vänster): 1, 2, 3, 4.

Kappor i budget-kategorin brukar jag hitta på Zara. Gud vad många jackor jag har köpt där genom åren. Men nu hittade jag även några nya favoriter som ni ser här i kollaget! Kappan jag bär på bilden är från Zara förra hösten.

Mellan:

Rutig, mörkblå fuskpäls, lila, beige, grön fuskpäls, grå, marinblå med pälskrage.

När det gäller mellanpris på kappor brukar jag hitta bra modeller hos bland annat & Other Stories. I år kommer jag satsa på minst en rutig kappa, någon härlig fuskpäls samt en klassisk modell med band i midjan. Jag rensade ut flera kappor från förra året så jag har plats för lite nytt!

Lyx:

Svart kort, röd, vinröd med band, grå kort, rosa, militärgrön, ljusblå, leopard.

Det är något speciellt med lyxiga kappor – alla borde ha en lyxig höstkappa i sin garderob. Jag har en från Dagmar som jag har använt varje höst och vinter i fem års tid nu. Den går aldrig ur tiden och var värd vartenda öre! Här ovan ser ni ett axplock av mina favoriter online just nu.

En gammal favorit från Stylein som jag fortfarande använder.

  1. Hej M!
    Du ar verkligen super snygg i dina nya frisyr! En snabb fraga – vilket marke ar din svarta skinjacka ifran?

    kram och tack for en kanon blogg!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi