Kramen om hjärtat

På grund av allt som hänt den senaste veckan, så är det mycket som inte blivit av. Till exempel så har jag glömt att tipsa er om vårt andra poddavsnitt! Det handlar om lycklig kärlek. Jag läser ett utdrag ur ”Och så träffade jag dig” – det kapitel i min bok som handlar om min relation till D. Sen pratar vi om vad definitionen av vad lycklig kärlek egentligen är.

Jag ser hur ni taggar mig på instagram hela tiden när ni har lyssnat på podden och det gör mig SÅ GLAD. Vi har legat etta på iTunes topplista hela veckan vilket betyder att det är tusentals personer som valt att prenumerera på podden. Jag är så rörd över kärleken och att ni som lyssnat hittills sagt så fina ord om oss. Trots det faktum att vi fortfarande är rookies, vi har inte ens släppt vårt tredje avsnitt än (!). Jag hoppas att vi kan växa i den här podden tillsammans.

Nåväl, ni hittar podden i er närmsta podcastapp. Glöm inte att prenumerera!

  1. Läste precis ditt inlägg om din morfar. Förlorade min morfar för 15 år sedan. Kan fortfarande inte se ”kan du vissla Johanna” på julafton utan börja tokgråta. Saknar honom oerhört ibland. Framför allt hade jag velat att han skulle få träffa mig som vuxen. Känns som att vi är ganska lika varandra och hade haft mycket gemensamt. Samtidigt är saknad så himla fint för det betyder att man har älskat. Nu får jag sluta för nu börjar jag gråta på jobbet. Ha en fin helg och kramar till dig!

  2. Er podd är SÅ bra! När ni pratade om den där ”team-känslan” i förhållandet så kände jag igen mig så mycket. Jag och min flickvän säger alltid att ”Det här är det bästa teamet vi någonsin tillhört”. 🙂

  3. Åh, måste säga att det var SÅ kul att lyssna på ett avsnitt om lycklig kärlek för en gångs skull! Tycker oftast prat kring kärlek handlar om olycklig sådan, eller relationsproblem. Riktigt härligt att lyssna på något som fick mig att le, och kanske iofs extra mysigt eftersom jag själv är så jävla kär i min sambo, hehe.. 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi