WEEKLY PLANS

Hej måndag!

Jag sitter på kontoret och har precis snackat bort en timme med tjejerna. Det behövdes efter helgen. Jag och Petra har gått om varandra i flera veckor så vi pratade i mun på varandra :))) <333

Annars har jag en ganska tuff start på veckan. Jag känner mig skör och mår sådär.

Här kommer veckans planer

Måndag: Kontorsjobb och yoga på lunchen. Efter jobbet ska jag fixa fransarna hos Steffi och sen gå på pedikyr hos Sara.
Tisdag: Jag har bokat en hälsoundersökning där jag ska ta massa blodprov, EKG med mera. I flera år har jag tänkt att jag ska göra en ordentlig hälsoundersökning och nu har jag äntligen tagit tag i det. Efter undersökningen ska jag gå hem och jobba, jag vet inte hur pigg man är efter massa blodprov så det blir en lugn dag hemma.
Onsdag: Plåtning med Wakakuu! Sååå roligt ska det bli! Jag har valt ut massa snygga kläder, ser fram emot att visa er resultatet. På eftermiddagen ska jag få säga hej då till morfar, ingen i min familj hann göra det när han gick bort så det har arrangerats så att vi kan få göra det nu. Det känns läskigt och viktigt.
Torsdag: Jag har frukostmöte med Stylein och lunchdejt med Margaux, fy tusan vad jag längtar efter att få egentid med henne. Går typ sönder om det tar för lång tid utan att jag får egentid med mina närmsta vänner? Annars är det en klassisk kontors-torsdag som avslutas med poddinspelning hos Perfect Day.
Fredag: Stora Influencerpriset på kvällen!


Bildkälla

  1. Hej på dej<3 Så ledsamt detta med din morfar samtidigt som det är en så naturlig del av våra liv. Du har säkert tänkt igenom detta med att säga farväl (efter att en person gått bort) men ville bara säga att det lönar sig att tänka igenom om man man verkligen vill göra det. Önskar att någon sagt det till mig när min farfar hade gått bort för jag hade nu efteråt inte gjort det. Såklart jag har alla andra fina minnen kvar men nu har jag också bilden av honom som död(människor ser helt annorlunda ut fast man inte skulle tänka sig att det är så stor skillnad). Men förstår också att det för en del människor kan vara en viktig del av att ta farväl. Kramar<3

    1. Det där är såklart helt olika, när min pappa gick bort helt oväntat fick jag rådet att gå in till honom när han hade dött, men jag ville inte det. Däremot ville min bror det och för honom var det ett sätt att bearbeta. Jag tror nog att Michaela har tänkt igenom detta redan så jag tänker att du kanske bara riskerar att stressa upp henne genom att säga detta. Beslutet är nog redan taget! Beklagar sorgen Michaela.

  2. Jag hoppas att du får en fin vecka! Vissa saker måste man göra även fast de känns extremt jobbiga, ta hand om dig! Besök gärna min blogg där jag skriver om tillfrisknandet från ätstörningar, depressioner och självskadebeteenden!

  3. Skulle du kunna berätta lite mer om hälsoundersökningen? 🙂 Jag har också funderat på att göra det i flera år men aldrig kommit till skott och vet inte riktigt hur man gör. Hur har du gjort? Finns det en standard-undersökning man gör eller väljer man själv vad man vill göra? Vart vänder man sig? Hur mycket kostar det? Tack på förhand!

  4. Tänker som Jessica! Vill också gärna veta mer om hälsoundersökningen. Vart gör du den? Hur går man tillväga? Måste ha en speciell anledning att göra denna? Jag tycker nämligen vårdcentralerna kan vara lite svåra ibland… Men jag har funderat länge på detta jag med. 🙂 kram!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi