Växer så det knakar

Jag tänkte skriva god morgon men klockan är ju snart lunch för de flesta. Eftersom jag precis åt frukost känns det dock mer som morgon för mig! Jag hade ju min hälsoundersökning i morse och man måste fasta innan, därför blev det inte frukost förrän 10.30 för mig.

Jag såg att jag fick ett par frågor om undersökningen! Det är två besök och idag var det första, så jag skriver lite om mina spontana tankar när jag har avverkat båda besöken tänkte jag. Var jag har gått, vad det kostar och sånt.

Vet ni vad som hände på hälsoundersökningen förresten? Jag har växt på längden! Är inte det roligt hur jag skrev i går kväll om att jag kände mig längre och idag blev det alltså bevisat att jag faktiskt är längre. Jag har varit 164,5cm sen jag slutade växa i tonåren, men idag mätte jag 166,2cm. Sjuksköterskan som mätte mig sa direkt att det var yogans förtjänst (vi pratade om kost och träningsvanor innan undersökningen). Hon berättade att många människor kan snarare krympa lite när vi sitter så mycket vid datorer etc., men jag har alltså tvärtom dragit ut min kropp tack vare all stretch i min yoga. Är inte det helt fantastiskt? Det kändes som att jag studsade hem med huvudet högt efter den här vetskapen haha.

Dagens frukost: cappuccino, kokt ägg och fröknäcke med avokado, fetaost, koriander, citronpeppar, salt och chiliflakes. NOM!

  1. Ville bara säga att jag blir glad av att läsa din blogg, du har en energi som kommer igenom dina texter. Du skriver så fint om det så är om kärlek, sorg, livet eller vänner.

    1. Hej Mikaela,

      Åh så glad jag blir av att höra detta, tusen tusen tack <3 Betyder väldigt mycket.

      Massa kramar
      M

  2. Oj, visste inte att man kunde växa som vuxen, trodde bara det var krympa som gäller när man blir äldre. 🙂 Själv växer jag helst inte mer med mina 180 cm.. Så jag har väl ytterligare en ursäkt till att undvika yoga då. 😛

  3. Haha, det har hänt mig också! Har fram till för några år sedan alltid varit 168 men sedan har det bara ökat vid varje hälsokontroll. Nu senast var jag 169,5 😉 Jag yogar inte lika ofta som jag vill, men tränar några gånger i veckan och stretchar varje gång hela kroppen ganska mycket så det är nog också därför!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi