Okategoriserade

Växer så det knakar

10 oktober 2017, 11:20

Jag tänkte skriva god morgon men klockan är ju snart lunch för de flesta. Eftersom jag precis åt frukost känns det dock mer som morgon för mig! Jag hade ju min hälsoundersökning i morse och man måste fasta innan, därför blev det inte frukost förrän 10.30 för mig.

Jag såg att jag fick ett par frågor om undersökningen! Det är två besök och idag var det första, så jag skriver lite om mina spontana tankar när jag har avverkat båda besöken tänkte jag. Var jag har gått, vad det kostar och sånt.

Vet ni vad som hände på hälsoundersökningen förresten? Jag har växt på längden! Är inte det roligt hur jag skrev i går kväll om att jag kände mig längre och idag blev det alltså bevisat att jag faktiskt är längre. Jag har varit 164,5cm sen jag slutade växa i tonåren, men idag mätte jag 166,2cm. Sjuksköterskan som mätte mig sa direkt att det var yogans förtjänst (vi pratade om kost och träningsvanor innan undersökningen). Hon berättade att många människor kan snarare krympa lite när vi sitter så mycket vid datorer etc., men jag har alltså tvärtom dragit ut min kropp tack vare all stretch i min yoga. Är inte det helt fantastiskt? Det kändes som att jag studsade hem med huvudet högt efter den här vetskapen haha.

Dagens frukost: cappuccino, kokt ägg och fröknäcke med avokado, fetaost, koriander, citronpeppar, salt och chiliflakes. NOM!

Michaela Forni

Kategorier

Arkiv