Okategoriserade

We can’t do it

10 oktober 2017, 16:00

För några månader sedan spelade jag in ett avsnitt av SVT’s serie We can’t do it. I förra veckan släpptes mitt avsnitt och finns nu att se på SVT Play. Serien handlar om utbrändhet hos unga kvinnor och det är exakt det jag pratar om. När blev jag utbränd? Hur hände det? Varför ser man inte sina egna varningssignaler när kroppen blir allergisk mot 16 grejer på en och samma gång?

Om man tittar noga så ser man att jag inte mår så bra under inspelningen. Jag var i en tuff jobbperiod och kände av utmattningssyndromen tydligt när vi spelade in. Såhär i efterhand borde jag kanske inte tackat ja, men det kändes viktigt för mig att dela med mig av mina erfarenheter i en så viktig serie som det här är. Hoppas att någon där ute blir lite snällare mot sig själv eller får större förståelse för andra efter att ha tittat på det här avsnittet. Då var det värt det.

Finns att titta på här

Michaela Forni

Kategorier

Arkiv