Resor

Sardinien: Yoga & meditation, Porto Taverna, Porto Cervo, Olbia

11 oktober 2017, 08:00

Med tanke på allt som har hänt, så glömde jag lite bort att visa er de härliga stunderna som jag hade på Sardinien. För det var faktiskt en underbar resa. Trots det som hände så är jag väldigt glad och tacksam över veckan på Sardinien. Här kommer med det sagt en bildbomb från veckan!

Här är en del av hotellområdet i solnedgången. Det var ett väldigt stort hotell med massa små hus, två pooler, flera jacuzzis och så en privat strand tio minuter bort som var hur gullig som helst. Det märktes att hotellet brukade anordna bröllop, större fester och även lite träningsresor eftersom det fanns perfekta platser för yoga och meditation. Hotel Ollastu hette det! Rummen var inte så mycket att hurra för och servicen vacklade väl en aning kanske, men annars var det jättemysigt och otroligt prisvärt.

En kväll gjorde jag och Carro oss i ordning, sen åkte vi in till Olbia för middag bara vi två!

Tröja från Soft Goat, klänningen under kommer från For Love and Lemons / NA-KD och så väska från J.W. Anderson (annonslänkar).

I Olbia åt vi på en restaurang som hette Bistro L’Ezzensa. Mycket gulligt ställe. Först åt vi varsin hummerpasta och sen tog jag en monkfish med citronsås som var ljuvlig!

Hej världens gulligaste människa! Utanför restaurangen, i mina skor dessutom :)))

Meditation i soluppgången. Finns inget som slår det va?

En dag åkte vi bort till Porto Taverna där vi hittade en superhärlig strand.

Vi hade mellan 23-27 grader hela veckan förutom en dag som var grå. Sån lyx!

Stranden hade en otippat bra strandrestaurang, jag åt en torsk med honungsglaserade grönsaker som var sååå god! Extra god när man sitter med tårna i sanden och blickar ut över klarblått vatten.

Jennie åt en italiensk version av sashimi som såg magisk ut.

Juste, vi yogade ju massa också. Ca fem timmars yoga och meditation om dagen.

Jag och Jennie i en parövning.

Övar underarmsstående (eller vad det nu heter haha?) med band. Synd bara att bandet lossnade när jag skulle visa och mina armbågar gled isär när Jennie släppte taget om mig. Halvsnyggt haha. Lovar att jag fick till det riktigt bra sen 😉

En dag åkte jag och Carro på äventyr bort till Porto Cervo och de små hamnarna runt om. Allt var stängt och det regnade så det var ingen höjdarupplevelse, men vi satte oss och drack kaffe på ett fik och pratade om livet i tre timmar så ganska trevligt trots allt.

Den här bilden ♥ Finner inga ord. Bildkredd till Carro!

Sista dagen åkte jag och Carro tillbaka till Porto Taverna för en sista lunch på stranden. Det blev hummerpasta som smakade ljuvligt!

Tänk att man stod här för drygt en vecka sedan?

Avslutade veckan med varsin glass i en liten by innan vi åkte mot flygplatsen. Bästa veckan med bästa vännen.

Och tack Jennie för all yoga <3!

Michaela Forni

Kategorier

Arkiv