Stora Influencerpriset, kompiskärlek och Artipelag

Min helg började i fredags kl 17.30 när jag mötte upp Margaux, Elin och TheresStrandvägen 1 för en tidig middag!

Theres och Elin är ju våra högra händer och teampartners. Så glad över att jag och Maggis jobbar med dessa två!

Så blev det gala-dags! Daily Forni var nominerad i kategorin ”Årets innovatör” som Sandra delade ut pris i, men vi vann tyvärr inte.

Någon som däremot vann var Margaux som Årets Influencer!!! Hurra!

Vi stannade kvar efter galan och firade en liten stund innan vi åkte hemåt igen vid strax efter tio.

Det kändes dock lite tråkigt att bara åka hem och lägga sig efter en sån här storvinst så vi gick upp till Margaux där Jacob hade ätit middag med några vänner. Slutade med att vi öppnade champagne och skålade – så härligt!

Den här skickade jag till D när han frågade vad jag gjorde. Johan är ju en gammal kompis till oss båda 🙂

Efter någon timme smet jag och Margaux ut på stan och tog ett glas bubbel på Papa bara vi två. Hur mysigt som helst.

Kvällen avslutades med att jag och D hade Max-buffé och var uppe till efter 04 (!). Deras crispy mexican-burgare (veggo) är sååå god. Min favorit av alla burgare på alla snabbmatsställen. Testa den!

I lördags blev det frukost och Nyhetsmorgon. Rolig slump att jag fotar frukosten samtidigt som Indiskas reklam visas – den är ju filmad utanför vår port 🙂 Ofta när vi kommer ut står någon bloggare och fotar haha.

Det var ju oförskämt bra väder i helgen så vi tog oss ut för en ordentlig powerwalk.

Jag ville visa D hur magiskt Djurgården är när hösten precis har kommit med alla löv och så – för han verkar aldrig ha lagt märke till det. När vi kom ut på Djurgården och jag sa ”Titta så fint!” svarade han ”Nej usch så ledsamt, tänk att alla löv snart är borta så blir det mörkt och kallt… vad sorgligt det är runt Djurgården just nu”. VEM E MAN IHOP MED.

När vi kom hem åt vi bananpannkakor med blåbär och jordnötssmör med chokladsmak ♥

Så blev det kväll och dags att gå bort till min nya granne Sofia!

Där det vankades tjejmiddag med henne, Amanda och Steffi! Vi alla fyra bor numera grannar och det tar inte ens en minut att gå emellan våra portar. Hur lyxigt?

Fast det var inte bara tjejer på plats, Bernard var med också. Det är Sofias son och han är tre månader gammal. SÅ JÄVLA SÖT ÄR HAN!

Måste säga att jag blev så imponerad över Sofia. Hon var iväg på babyshower hela dagen, hemma var det byggjobbare som renoverade och så har hon en minibebis. Trots det välkomnades vi in i ett städat, harmoniskt hem där vi blev bjudna på middag och gott vin. Vilken värdinna!

Jag och Sofia!

Steffi och Amanda. Efter middagen blev det snack i soffan i några timmar innan jag gick med Amanda hem för att hämta min kära karl som var där och åt. Hoppas vi bor grannar för alltid <3!

I söndags vaknade vi av att solen sken in i sovrummet. Vi gjorde oss i ordning snabbt innan det var dags att ta sig ut.

Den här tröjan!!!

Mötte upp mamma och pappa för att åka ut till Artipelag. Där promenerade vi längst vattnet.

Hehe nu kanske D blir sur för att jag lägger upp den här bilden eftersom den var till privat bruk… min lillebror är nämligen ute och vandrar Roslagsleden. Timmy har gått och blivit någon sorts vandringsperson på senare dagar vilket vi brukar skämta lite om. Här skickade vi en bild till honom för att visa att vi också var på vandringsexpedition… gjorde upp eld och grejer.

Sen blev det lunch! Laxsallad, mums.

Efter lunch, promenerande och tittande på Artipelag så åkte vi vidare till Gustavsberg för att besöka deras porslinsoutlet. På fiket där till höger har jag jobbat!

Handlade nya koppar på outleten för att komplettera vår Ostindia serie från Rörstrand! Sen åt vi kokostoppar och promenerade lite till.

På kvällen blev det minipizza och Jackie O-filmen med Nathalie Portman.

ÄLSKADE DENNA HELG SÅ MKT!!!

  1. Vart är träningskläderna från som du har på dig?? Har letat efter snygga träningskläder LÄNGE och tyckte detta var såååå snyggt! Snälla svara 🙂

  2. Kära Forni!
    Jag fylls med en sån önskan att uppleva den harmoni du verkar känna och leva i, även om den är kantad som alla andras. Och det är väl fint det med, på något sätt. Hur som helst, mitt i all den stora önskan så fastnade jag i den lilla; ditt kaffe ser alltid så gott ut. Fan, vad jag behöver unna mig harmoni i stort, i smått och framför allt i KAFFE. Kan inte du göra ett inlägg om kaffemaskin, hur det funderar med kapslar, om de är lätta att få tag i, var, vad ska man välja, vad man ska tänka på?

    Kram
    (Fint när man känner att man unnar någon det man själv så gärna vill uppnå. Det, om något, måste vara harmoni.)

    1. Jag vill också ha ett inlägg om kaffe haha! Vi har just köpt en nespressomaskin (tror du har en likadan) och jag vill höra dina bästa tips! Vilken kapsel är bäst, vilken mjölk är godast att skumma osv?

      PS. Du är SÅ snygg på bilderna i jeans och den brun/beiga tröjan!
      Kram

  3. Uppskattar din blogg, och smak så mycket! Har du tips få fina byxdressar som jag kan ha när jag toastar bröllop i december?

  4. Vilken mysig helg du verkar ha haft! Ja min var inte fy skam den heller :)) Måste bara säga att du passar super i din nya frisyr! Så sugen på att klippa liknande :)) och jeansen du hade på dig på lördagkvällen var så snygga!

  5. Har förstått att många tyckte att stora influencerpriset var rätt b-igt. Men det är inget du håller med om? 🙂

  6. Hallå där snyggo.. var är kläderna ifrån speciellt byxorna oh tränings kläderna . Ta hand om dig

  7. Så fantastiskt fint träningsset! Var kommer det ifrån?
    Kram
    Ps. Otroligt fin i din nya frisyr, klär dig verkligen!

  8. Hej!
    Jag tänkte ställa en fråga till ”Frågor med Forni”
    Hur hanterar man hemlängtan? Jag mår så fruktansvärt dåligt då jag just nu gör en utlandstermin, jag har två månader kvar men jag vill bara hem hem hem. Någon som har tips, eller om du har varit med om en liknande känsla?
    Kram

    1. Åh nej vad tråkigt att höra. Jag var på utbyte i frabkrike förra hösten och det är det bästa jag gjort i mitt liv! Har du pojkvän hemma du saknar? Vänner att umgås med där? Jag hade distansförhållande med killen hemma och de var nog mest honom jag saknade. Den tråkiga vardagen hemma kommer snart, njut av din tid utomlands snälla<3 jag längtade sååå mycket hem efter killen hälsat på och räknade ner dagarna. När jag varit hemma ett tag längtade jag tillbaka! Det är världens bästa erfarenhet som arbetsgivare uppskattar sen.

  9. Hej michaela! Skulle verkligen uppskatta sönder om du kunde svara på denna fråga i ett inlägg. Verkligen underbart om du kan svara då jag inte vet vem jag ska vända mig till angående det här för känns som ingen influencer vill svara och hjälpa till. Frågan är: hur går det till med samarbeten på instagram? Dvs om man som privatperson har mkt följare och ingår i ett sammarbete med ett företag? Betalar dom till ens bankkonto bara eller skriver man kontrakt eller MÅSTE man ha företag eller hur funkar det? Måste man skatta på dom pengarna? Jag har 20k följare på instagram och vill snart göra sammarbeten om jag får kontakt med något företag och vill vara förberedd på hur allt går till! Jättetacksam om du kan svara snälla du! Med vänlig hälsning, fanny

    1. Du är varmt välkommen till oss på Influencers of Sweden med sådana frågor, det är just sånt här vi jobbar med! 🙂 Men kort beskrivet – JA, du måste skatta på pengar du får in på samarbeten. NEJ, du behöver inte ha företag, du kan använda egenanställningstjänster, tex Cool Company, att fakturera genom. Glöm inte annonsmärkningen! 🙂

      /Linda, http://www.influencersofsweden.se

  10. ÄLSKAR den outfiten du hade på lördagkvällen (tror jag?) med jeans med ”fransar” längst ner och den stickade tröjan. Härligaste jag sett på länge <333

  11. Så otroligt fin i ditt nya hår! Du ser så mogen och ”vuxen” ut! Blev så inspirerad av det här inlägget!

  12. Wow vad snygg du är i din nya frisör! Klippte också av mig håret från att det varit midjelångt innan till ungefär samma längd som dig, älskar att jag vågade göra det!
    Tänkte kolla var de fantastiska blåa jeansen med fransar är ifrån? Dom var helt otroligt snygga!
    Och sen måste jag bara slänga in att jag älskar din och Hamiltons podd, tog en långpromenad med den i lurarna igår. Ni är så duktiga!

  13. Nu vet inte jag om jag missat och du lagt upp hur du gör minipizzorna, men så spännande! Det ser ut att vara tortillabröd? Blev riktigt sugen! 😏✨😋

  14. Alltså HUR får ni till sådär snygga bananpannkakor? Måste få veta! 😀 mina blir aldrig sådär runda och fina. Du passar så himla bra i din frisyr <3

  15. Hej Forni! Lite frågor bara – vad har du för längt och vikt (ish)? jag tror jag har liknande kroppsbyggnad som du och skulle underlätta att veta då jag ibland beställer kläder som du visar upp i bloggen. Så svårt med storlekar då man inte har möjlighet att prova! Exempelvis den lila ganni tröjan, vilken storlek har du i den? samma i stella mccartneys träningskläder? Tack för svar!!! puss

    1. Hej fina!

      Jag är 166cm och väger 56kg. Jag har strl S i allt detta! Jag har strl S i 90% av mina kläder.

      Puss!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi