Frukostseminarium med Perfect Day och Afternoon Tea med Daily Forni

Igår hade Perfect Day och Daisy Grace hade bjudit in massa kunder till ett frukostseminarium. Vi poddar ju under Perfect Day Media så självklart var vi på plats!

Jag och Hamilton var där för att prata om vår podd. Sen pratade Hannah och Amanda om sina framtidsplaner och Alex Schulman om han och Sigges podcast. Det känns riktigt kul att vara tillbaka i podcast-världen och jag känner mig redo för att göra det ännu bättre än sist. Jag har mognat mycket på dessa år och går in med riktigt bra energi i podcasten.

Pst… ni har väl inte missat avsnitt 4 där vi dricker bubbel och snackar riktigt mycket skit (men också en del om döden och att se en död person). Finns i din närmsta podcastapp, sök bara på ”Forni & Hamilton”!

Dagen till ära var jag klädd i lila kappa från FWSS, skjorta från Gant, byxor från Wakakuu/3×1 och skor från Zara (annonslänkar).

Efter frukosten så jobbade jag på kontoret, åt lunch med Businesspodden och fixade mina ögonbryn.

På eftermiddagen skickade min älskade Vanessa det här <333!!! Kan inte fatta att hon ska gifta sig med hennes drömman, så glad för hennes skull. Bröllop i Italien nästa sommar låter ju helt jävla fantastiskt.

Vanessa bor i London, därför ser ni henne inte så ofta i bloggen 🙂

Vid fem var det dags för höjdpunkten på dagen, nämligen Afternoon TeaGrand Hotel med Daily Forni-teamet!

Theres (projektledare) och Tess (moderedaktör). Vad skulle jag göra utan dessa två?

Vi firade framgångarna och bara hade en mysig stund tillsammans. Daily Forni är ju bara några månader gammal men det är sååå roligt att driva den här sajten och vi har massor med planer för framtiden!

Vi tog Grand Hotels ”Champagne Afternoon Tea”. Himla lyxigt och gott. Perfekt present till någon du håller kär!

Efter någon timme så gick vi igenom en presentation som Theres hade satt ihop. I den var det statistik från de senaste månaderna, vad som har gått bäst, vad vi kan bli bättre på samt en SEO-skola. Mycket intressant. Det viktigaste för mig är att den här sajten är mysig, välkomnande och inspirerande – jag tycker att vi är på god väg! Vad säger ni?

Idag är det torsdag och jag har suttit hela dagen med några utkast för samarbeten som jag behövde få iväg. I förmiddags tog jag dock en paus för en löprunda och i eftermiddags blev det badkars-paus. Nu har jag jobbat klart för dagen så jag ska möta upp Emma en sväng. Ha en härlig kväll, puss!

  1. Hej Michaela, blev lite ledsen när du i podden talade om ditt finska ursprung som om det var något skämmigt. Kom ihåg att du även har lyssnare och följare i Finland! Önskar att alla strävade efter att inte sprida fördomar och inte drog en hel folkgrupp över en kam.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi