Mina tjejer har min rygg

Ett nytt poddavsnitt är ute! Det här var ett väldigt jobbigt avsnitt att spela in. Jag tänkte skriva det jobbigaste, men då slog det mig att vi har verkligen inte snålat på känslorna i den här podden. Jag har aldrig varit såhär personlig som jag har varit i den här podcasten och våra fem första avsnitt.

Veckans podd handlar om systerskapet. Jag läser upp en liten kärlekstext från min och Margauxs fredagskväll förra veckan. Sen gråter jag och Hamilton så mycket att vi knappt kan prata. Det är ett avsnitt om att hålla varandra om ryggen, lita på sina medsystrar och varför #MeToo-kampanjen är så otroligt viktig.

”Kära pappa”-klippet som vi tittar på i podden hittar ni här (klick!). Avsnittet hittar ni i er närmsta podcast-app om ni söker på ”Forni & Hamilton” eller här (klick).

  1. Gillar verkligen er podcast! Håller inte alls med personen som tyckte att ni hade dålig personkemi. Du får gärna visa upp veckans shoppingfynd som du pratade om på slutet hehe

  2. ASSÅ TACK för en superpodd, viktigt, berörande och så jävla roligt (menar såklart veckans ångest-ryck i slutet..)! Ni är spot-on och förgyllde min måndag. ❤️ Ha en superhärlig vecka, kram!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi