Goda recept till helgen!

Snart helg – hurra!

För att riktigt gå in i helgkänslan tänkte jag tipsa er om några smarriga recept som vi har publicerat på Daily Forni!

Frukost: Gröt (recept här)

Är du också extra sugen på gröt nu när det är så kallt ute? Här kommer tre tips på olika gröt till frukost! Denna med äppelkompott kanske är något till söndagsfrukosten?

Lunch: Acai Bowl (recept här)

Acai Bowl är perfekt om man inte orkar kladda ner köket eller om man vill slippa stekos. Enkelt och alltid ett säkert kort.

Middag: Minipizza (recept här)

MINIPIZZA!!! Vet inte hur många som frågat mig om vår minipizza som vi alltid gör hemma haha – nu har ni receptet! VÄRLDENS ENKLASTE RECEPT!

Efterrätt: Nutella pizza (recept här)

No words needed for this one.

  1. Hej!
    Jag minns att du tidigare hade problem med fett hår (trots regelbunden tvätt). Hur har du lyckats få bukt med det? Några tips till en som lider av samma problem?

    1. Hej fina!

      Jag tror att fett hår även kan vara hormonellt eller stressrelaterat. För mig blev det bättre av att bleka håret lite (eftersom det torkar ut håret). Sedan kör jag torrschampo mellan tvättarna (tvättar max två ggr/v) och så schampo för fet hårbotten!

      Puss!

  2. ”Alltså torrschampo for the win. Jag kör torrschampo varje dag. När jag duschar använder jag Redken Scalp Relief (klick!) som är ett oil detox-schampo som jag älskar. Har använt det i säkert fem års tid. Tvättar inte håret mer än var tredje eller fjärde dag heller. Tvättar alltid håret med två vändor schampo och sen – skölj ordentligt! Puss! ”

    – Michaelas svar på samma fråga från januari 2016. 😊

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi