Okategoriserade

Lördag

11 november 2017, 16:26

Hej lördag!

Jag ligger i sängen och har precis kollat ikapp finalavsnittet på Paradise Hotel hehe… man slukades ju med rätt ordentligt detta år. Det var några år sen jag såg det sist men det har absolut varit höstens guilty pleasure. Vem jag hejade på? Smail såklart!

Det känns så skönt att vara hemma och tillbaka i mitt liv samtidigt som tröttheten kommer ikapp mig efter en vecka som lite har känts som en dröm. Det har verkligen varit maxnivå från morgon till kväll i Champagne och nu när jag är hemma känns det som att jag var borta i tio dagar, inte i fyra. Hade dock kunnat stanna några dagar till om jag ska vara ärlig, haha, men kroppen kanske hade kapitulerat då efter alla intryck. Vilken jävla resa alltså, absolut något av det bästa jag gjort i mitt liv.

Nu väntar sista ruschen på höstterminen för mig. Jag har tre veckor hemma innan jag åker iväg igen. Det är jobb, events, ett par galatillställningar och lite middagar inplanerade under dessa veckor. Men först ut väntar lördagskväll och firandet av min älskade Amanda som fyller 30 år! ♥

I dagarna kommer all uppdatering från min resa, jag ser fram emot att berätta om den för er, men idag väljer jag nog bort jobb för lite egentid. Det blir några avsnitt Bachelor och lite choklad nu istället… puss!

En bild på Amanda för prick ett år sen när vi firade hennes 29-års dag! Kul att hon håller i en flaska Richard Juhlin som jag precis var iväg med 🙂 Det var ett riktigt stökigt födelsedagsfirande vill jag minnas, men i år blir nog snäppet stökigare hehe…

Michaela Forni

Kategorier

Arkiv