Att bubbla sig igenom livet

När jag började gå igenom bilderna från Champagne för att redigera dem och fixa blogginlägg blev jag så full i skratt. Jag och Petra ler eller skrattar på ALLA bilder. Jag har aldrig sett oss så glada, typ någonsin. Det liksom LYSER LYCKA från oss. Så otroligt jävla uppfriskande att se bilder på sig själv och känna hur man strålar från varenda centimeter av sin kropp. Jag är så lyckligt lottad som fick uppleva den här resan med min bästa vän, wow alltså. Kommer för evigt bära med mig det i hjärtat. Och att ha sån här energi i november – man tackar. Det tillhör inte vanligheterna. Efter en höst som har varit rätt tuff med morfars bortgång och allt, så suger jag in den här energin. Tar mig igenom även denna dag med tacksamhet som ledord. Hoppas att ni får en fin söndag, puss!

Sidenblus från Ahlvar, sidenbyxor från Adoore, ankelboots med den perfekta klacken (tips! De är helt nya!) från & Other Stories (finns här!), örhängen från H&M

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi