Livets vändningar

Igår eftermiddag, bara några timmar efter att jag skrivit mitt förra inlägg, fick jag ett sms som skakade om mig och D rejält. Resten av kvällen var fylld av tårar, oro och rädsla. Livet är så skört, så ofattbart skört. Du står aldrig säker inför eventuella faror, och sorg kommer vare sig du är redo eller inte. Jag kände mig så stark igår förmiddag efter en, som jag nämnde, sorgsen höst. Så kom det här och jag fick så ont i hjärtat igen.

Alla mina tankar, min kärlek och min styrka går till den här lilla personen som behöver det.

Att prata jobb och vardag och veckans planer känns så oviktiga i sådana här sammanhang, jag känner mig illamående och vet inte riktigt hur veckan kommer bli. Förutom smset igår så väntar jag på ett annat besked i samband med ett sjukhusbesök och det skaver i mig. Det gör ont när människor man älskar blir sjuka. Väldigt ont. Jag går runt och är så orolig hela tiden, samtidigt som jag känner mig stark och fylld av kärlek till de jag älskar som behöver både min styrka och min kärlek.

Livet. Ta hand om det. Nu ska jag äta upp min frukost här på kontoret, så hörs vi med veckans planer lite senare. För livet fortsätter att rulla på. Det är så det är. Puss ♥

  1. Jag fick en ännu större klump i magen när jag läste ditt inlägg Michaela. Jag förlorade min bror för lite mindre än fyra veckor sen.
    Varje gång jag läser eller hör om ett dödsfall eller sjukdom så krossas mitt hjärta lite mer för jag vet hur fruktansvärt ont det gör. Varenda cell i kroppen vrids om och förgiftas av sorg.
    Jag kommenterar aldrig bloggar, och trodde inte jag nånsin skulle skriva ut det här anonymt på en stor blogg då min kommentar bara försvinner i flödet och livet fortsätter för alla andra.
    Det jag ville säga är bara att livet är kort, för kort för vissa och till er alla som läser det här. Ta inte varandra förgivna, ring varandra, strunta i disken, bråka inte i onödan. När nånting sånt händer så spelar det ingen roll vem som har dammsugit mest gånger eller vem som har mest pengar på banken.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi