Okategoriserade

Livets vändningar

13 november 2017, 09:17

Igår eftermiddag, bara några timmar efter att jag skrivit mitt förra inlägg, fick jag ett sms som skakade om mig och D rejält. Resten av kvällen var fylld av tårar, oro och rädsla. Livet är så skört, så ofattbart skört. Du står aldrig säker inför eventuella faror, och sorg kommer vare sig du är redo eller inte. Jag kände mig så stark igår förmiddag efter en, som jag nämnde, sorgsen höst. Så kom det här och jag fick så ont i hjärtat igen.

Alla mina tankar, min kärlek och min styrka går till den här lilla personen som behöver det.

Att prata jobb och vardag och veckans planer känns så oviktiga i sådana här sammanhang, jag känner mig illamående och vet inte riktigt hur veckan kommer bli. Förutom smset igår så väntar jag på ett annat besked i samband med ett sjukhusbesök och det skaver i mig. Det gör ont när människor man älskar blir sjuka. Väldigt ont. Jag går runt och är så orolig hela tiden, samtidigt som jag känner mig stark och fylld av kärlek till de jag älskar som behöver både min styrka och min kärlek.

Livet. Ta hand om det. Nu ska jag äta upp min frukost här på kontoret, så hörs vi med veckans planer lite senare. För livet fortsätter att rulla på. Det är så det är. Puss ♥

Michaela Forni

Kategorier

Arkiv