WEEKLY PLANS

Okej hjärtan, ska vi försöka blicka framåt och titta på veckan? Ja så gör vi.

Jag har en vecka som är fylld av sociala aktiviteter, vi får se hur mycket jag orkar. En del roliga grejer och en del mysiga grejer. En massa jobb och administrativa uppgifter också… blä. Den tråkigaste sortens jobb. Jaja.

Måndag: Kontorsjobb och yoga på lunchen, som sig bör.
Tisdag: Ser nu att jag har bokat upp mig på tre olika pressfrukostar. Rörigt i hjärnan nu… Jag får avboka en, så det blir Daisy Grace pressfrukost följt av Christian Louboutins pressfrukost. Flott! Resten av dagen blir det jobb på kontoret och på kvällen ska jag och D gå på Diabetesgalan, känns viktigt.
Onsdag: Tidigt morgonmöte med en kund följt av Sime hela dagen. Det ska bli väldigt roligt och intressant! På eftermiddagen ska jag gå till tandläkaren i samband med ett samarbete (roligt samarbete när man får gratis tandläkarvård måste jag ändå säga hehe). På kvällen ska jag fira en försenad fars dag med min älskade familj. Pappa var i Italien igår så vi firar på onsdag istället, det blir mexikansk middag på Vassa Eggen (som har mexikansk vecka! Kul!).
Torsdag: Sime halva dagen, kontoret den andra halvan av dagen och ett event med Oral B efter jobbet.
Fredag: Jobba hemifrån och ta tag i allt det administrativa.


Bildkälla

    1. Vi har sagt att vi ska ha två st sponsorer per podd men blev tre denna vecka – nästa vecka är det noll. Älskar dock våra sponsorer så tycker det är superkul att ha med dem 🙂 kram!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi