Vi har varandra

I tunga tider så är de mänskliga relationerna allt. Jag märker på mig själv hur jag liksom suger i mig kärleken från de jag håller kär. På kontoret har vi nästan blivit som en liten familj som stöttar varandra och även med mina vänner känner jag precis så – att vi är familj. Det är fint att ha varandra när världen skakar. Jag blir helt varm inombords när jag ser bilder på mig och mina fina vänner. Och min älskling såklart. Vi står starkare tillsammans och det är fint.

  1. Otroligt fina bilder, den första bilden var härlig. Ena tjejen såg ut som Beyonce långt ifrån, innan jag kollade på bilden i bloggen, skrattade högt för hon är inte ett dugg lik men ändå tyckte jag det. haha
    Och den andra tjejen stoppar handen nästan innanför byxorna på killen. Ser lurigt ut hihi
    Nä men i all välmening så njöt jag va den här bilden. Ett härligt gäng, ärligt och fint.

  2. Hej!

    Otroligt fint inlägg, underbar känsla.

    Undrar vart du gör dina naglar ochhur ofta. Alltid gjort naglarna själv med vanligt nagellack men är så less på att göra det typ varannnan dag hehe.

    Med vänliga hälsningar Mikaela

  3. Så fint och så sant. Vill bara tacka för förra podden ”döende kärlek”, kände igen mig så mycket när ni pratade om när ett förhållande tar slut, den andra slutar älska en. Det hände mig, jag kunde bara se på. Och det stämmer det där med att andas, man vet att det blir bättre, men för stunden går det bara att fokusera på nästa andetag. <3

  4. Lyssnar på din podd i detta nu. RYSER i hela KROPPEN när du berättar om att du velat sagt till Michaela innan D håll ut, han finns där några meter ifrån. SÅ JÄVLA JÄVLA FINT!!!!!!! Tack.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi