MEXICAN BONANZA

Igår hade jag världens härligaste matfest med min familj! Vassa Eggen har Mexican Bonanza den här veckan vilket betyder mexikanska favoriter på menyn. När det är temaveckor ska man alltid gå all in tycker jag, och det var precis vad vi gjorde. Först en jättemargarita (1,7 liter!!!) som vi delade på alla sex tillsammans med ostron. Sen följde allt ifrån ceviche till quesadillas och tostadas med guacamole, vitlöksmayo, chili och tonfisk (!). Magiskt gott allt ihop och tostadan var i topp. Där efter tog vi in deras taco med bbq briska och spädgris. Det kom in med sååå mycket goda tillbehör som ni ser. Vi avslutade med chokladdoppade churros och spontankonsert med Kaliffa och Nääk. Det var födelsedagsfest på Vassa så även vi fick ta del av överraskningskonserten. Så roligt! Gick hem med ett leende på läpparna.

idag blir det Sime hela förmiddagen så nu måste jag springa. Vi hörs i eftermiddag igen! Puss!

  1. Finaste Michaela. Jag ringde visst din bror idag via mitt jobb och jag bad honom att hälsa till dig. (Det var mig du skickade en grattis-hälsning genom en video i maj förra året, tack vare min sambo) – vilket gjorde mig överlycklig. Jag vill bara sända dig all min kärlek och tusen styrkekramar just nu. Ta hand om dig<3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi