Visa Uppskattning!

INLÄGGET ÄR ETT BETALT SAMARBETE MED Visa Uppskattning

visa uppskattning

En vanlig fråga jag får av mina vänner är vad de ska köpa för julklapp eller gåva i samband med julen på sitt företag. Det kan vara en entreprenörskompis som har tio anställda och vill ge dem något fint, eller en vän som ansvarar över julklapparna på sitt företag där hen är anställd och det kanske är uppemot 100 personer som ska få gåvor. Eller så är det som i mitt fall – att man jobbar med ett par personer som man vill skämma bort!

visa uppskattning

Så här kommer ett tips till alla er som befinner er i den här situationen: Visa Uppskattning!

Visa Uppskattning är ett företag som hjälper till att ta fram de bästa presenterna till ditt företag. De skickar ut över 110 000 julklappar i år och har som ledord att leverera de härligaste julklapparna med den bästa servicen.

Det bästa tipset till julen är att ge bort ett gåvokort från Visa Uppskattning. Då får mottagaren själv välja ut sin gåva så att den passar perfekt till personen som tar emot den. Bland gåvokorten finns också alltid välgörenhet som alternativ, och då kan mottagaren välja att använda sitt gåvokort för att hjälpa människor på flykt.

visa uppskattning

Om du får ett gåvokort från Visa Uppskattning kan du bland annat (beroende på vilket kort du får såklart) välja ut prenumerationer på massa olika magasin eller ljudböcker, köksprylar, chokladprovning, smycken, delikatesslådor och en rad olika upplevelser. Finns en massa fint att välja på!

Dessutom får ni 15% rabatt på gåvokorten om ni anger ”Forni15” i kassan!

Läs mer om Visa Uppskattning här
Och klicka hem gåvokorten här

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi