WEEKLY PLANS

Det är måndag och visst verkar snön ha kommit till Stockholm nu? När man bor mitt i stan märker man inte alltid av snön, men igår när vi var ute och gick runt Djurgården så snöade det på oss. Det var mysigt.

Förra veckan var verkligen fullbokad och dessutom upp och ner-vänd så när jag tänker tillbaka på den känns den lite som en stor dimma. Den här veckan handlar om att hitta fokus för mig.

Ska vi kika på veckans planer?

Måndag: Yoga på lunchen och event med Fundler efter jobbet.
Tisdag: Heldag med Mehmet på Richard Juhlin för att titta på mitt ambassadörsskap för 2018. Vid fyra har jag ett möte med ett skönhetsföretag och sen ska jag på nätverksmiddag med Women With.
Onsdag: Frukostmöte med Cure Media, plåtning med Chimi inför Black Friday och så ska jag vara med i ett inslag i Anithas show på Aftonbladet tillsammans med Margaux.
Torsdag: Kontorsjobb hela dagen, på eftermiddagen ska jag på pedikyr hos Sara och sen till Tako för lanseringen av Anithas bok! Så stolt vän!
Fredag: Hemmalunch med Margaux och Arnold, intervju med SvD och sen går jag på helg med fredagsaw som är inplanerad vid fem.

Förutom detta ska jag posta de sista inläggen från Champagne, visa upp mina nya skor, rensa varenda flaggat mejl från senaste veckorna som ligger under stjärnmärkt, packa upp och föra över allt till min nya iPhone 10 (hurra!) och lite sånt.


Bildkälla

  1. Hoppas du får en fin vecka! <3
    Jag har en fråga till dig, gick inte du till en karriärcoach innan? Jag önskar gå till en och vill gärna ha tips på vart jag kan vända mig.

  2. Hej Michaela!

    Jag håller på att planera en födelsedagsmiddag ute på restaurang men känner mig så vilse på nåt sätt i den djungeln… Letar efter något som känns mysigt och lite intimt men ändå passar ett gäng på ca 8 personer. Skulle vara så tacksam för lite restaurangtips!

    Kram

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi