Sökes: en ny person i teamet

Det är ju så att mitt lilla bolag växer, blommar och förändras. Jag är väldigt stolt över hur Michaela Forni AB tar sig framåt och är så otroligt spänd på framtiden för det här företaget. Och eftersom vi växer har det blivit dags för mig att hitta en ny person i vårt team! För närvarande så jobbar ju jag och min högra hand Theres med det här företaget samt vår moderedaktör Tess, men tanken är att vi ska växla upp med en till person på frilansbasis. Om vi hittar rätt person!

Vi letar efter en person som:
– Är kreativ
– Har insikt i Michaela Forni som varumärke
– Har bra koll på influencers och sociala medier överlag, läser mycket bloggar och följer många influencers inom snarlika kategorier till Michaela Forni.
– Behärskar skrivandet
– Är bosatt i Stockholm och flexibel med arbetstider, deadlines etc
– Kan fotografera och redigera i Photoshop/Lightroom, om du har enklare art director-kunskaper är det ett stort plus!

Uppdraget är som sagt på frilansbasis och hur mycket arbete det blir kommer vi överens om gemensamt, men till en början handlar det om några timmar i veckan. I ett så litet företag som vi är så blir uppdragsbeskrivningarna lätt flytande eftersom du hjälper till där du behövs. Det viktigaste är att du brinner för varumärket och tycker att det här är en spännande resa att ta del av. Men också att du är kreativ, tycker om att skapa fint innehåll samt har ett öga för text, bild och form. Vi är som sagt i fasen med att utveckla varumärken ännu mer och vill ha med en härlig person på den här resan!

Intresserad?
Mejla michaela@forni.se!

  1. Hej Michaela,

    Letade i bloggen men hittade inget specifikt, har du tips på restauranger (gärna italienska) man kan gå för att äta födelsedagsmiddag? Det är mitt i veckan (en tisdag) och jag ska dit med mina föräldrar, så gärna lite lugnare men ändå mysigt och genuint liksom.

    Tack på förhand <3

    1. Italiano (och bakfickan Papa) är riktigt bra, den game och havet likaså, lite lugnare och mer genuint där!

      Hoppas du hittar nåt, och grattis!

  2. Hej Michaela!

    Är tjänsten hos er med omgående till tillsättning eller börjar tjänsten inte fören nästa år?

    Kram

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi