WORK

WEEKLY PLANS

27 november 2017, 10:20

God morgon!

Hoppas att ni mår bra idag! Jag är lite bakis från i lördags fortfarande men trots det är jag fylld med glädje och energi. Jag har haft en så härlig helg och det känns helt okej att hugga in i jobbet idag. Jag har ju känt mig ganska nere och låg de senaste veckorna men efter en helg som bara har varit fyllt av nöjen och noll procent jobb eller allvar så känner jag att jag håller på att hitta lite balans igen.

För tillfället sitter jag och Theres på kontoret och går igenom veckan som kommer. Det brukar alltid fyllas på med grejer under veckans gång men som det känns nu så känner veckan helt okej rent arbetsmässigt. Jag har utrymme för att boka in ett par fler möten och så hoppas jag att jag har energi nog för att påbörja ett nytt projekt som jag går och klurar på.

Ska vi kika på veckan?

Måndag: Heldag på kontoret, ett välbehövligt yogapass och sen hem till myset ♥
Tisdag: Jobba hemifrån, jag hoppas att jag hinner gå igenom ett större kampanjförslag jag sitter med för 2018 samt att jag skulle vilja fota lite material till bloggen, hoppas att det är sol på tisdag! Som bloggare har man ju inte många chanser till fotografering under vinterhalvåret, halvknepigt att jobba just nu hehe.
Onsdag: Jag har ett morgonevent med Vitamin Well! Det vankas yoga och god frukost. På kvällen har vi juldrink med kunder och hela gänget på Perfect Day Media.
Torsdag: Kontorsdag! På eftermiddagen har jag ett par möten och sen ska vi spela in podden. Vi ska prata om Hamiltons sorg den här veckan och det kommer nog att bli det jobbigaste avsnittet vi har spelat in (och kanske någonsin kommer att spela in) så vi har avvarat ett par timmar för denna inspelning. På kvällen ska jag på en drink i Chanels nya beautybutik – lyx!
Fredag: Frukostmöte med Tess och sedan är jag obokad, härligt.

Michaela Forni

Kategorier

Arkiv