WEEKLY PLANS

God morgon!

Hoppas att ni mår bra idag! Jag är lite bakis från i lördags fortfarande men trots det är jag fylld med glädje och energi. Jag har haft en så härlig helg och det känns helt okej att hugga in i jobbet idag. Jag har ju känt mig ganska nere och låg de senaste veckorna men efter en helg som bara har varit fyllt av nöjen och noll procent jobb eller allvar så känner jag att jag håller på att hitta lite balans igen.

För tillfället sitter jag och Theres på kontoret och går igenom veckan som kommer. Det brukar alltid fyllas på med grejer under veckans gång men som det känns nu så känner veckan helt okej rent arbetsmässigt. Jag har utrymme för att boka in ett par fler möten och så hoppas jag att jag har energi nog för att påbörja ett nytt projekt som jag går och klurar på.

Ska vi kika på veckan?

Måndag: Heldag på kontoret, ett välbehövligt yogapass och sen hem till myset ♥
Tisdag: Jobba hemifrån, jag hoppas att jag hinner gå igenom ett större kampanjförslag jag sitter med för 2018 samt att jag skulle vilja fota lite material till bloggen, hoppas att det är sol på tisdag! Som bloggare har man ju inte många chanser till fotografering under vinterhalvåret, halvknepigt att jobba just nu hehe.
Onsdag: Jag har ett morgonevent med Vitamin Well! Det vankas yoga och god frukost. På kvällen har vi juldrink med kunder och hela gänget på Perfect Day Media.
Torsdag: Kontorsdag! På eftermiddagen har jag ett par möten och sen ska vi spela in podden. Vi ska prata om Hamiltons sorg den här veckan och det kommer nog att bli det jobbigaste avsnittet vi har spelat in (och kanske någonsin kommer att spela in) så vi har avvarat ett par timmar för denna inspelning. På kvällen ska jag på en drink i Chanels nya beautybutik – lyx!
Fredag: Frukostmöte med Tess och sedan är jag obokad, härligt.

  1. Michaela! Måste bara kika in och berömma er podd. Började lyssna för bara några dagar sen och har redan kommit ikapp alla avsnitt (förutom ett, sparar till mitt nästa långbad!). Underbar, rå, kärleksfull och rolig podd. Det är något med sättet du ofta resonerar på som jag kan relatera till. Och på något underbart sätt har din blogg och dina kanaler (och böcker) funnits med under så många härliga och jobbiga perioder i mitt liv, och nu den här podden som bara är som att lyssna på två storasystrar som ger en råd i en timme. Helt underbart, tack! Massa kramar

  2. Hej kära Michaela!

    Brukar läsa din blogg emellanåt och tycker att den är så himlaaaans mysig! Älskar dina ”min helg i bilder” i synnerhet. Har en fråga till veckans frågor om det går bra och behöveeeer verkligen din ”synvinkel” på det hela.

    Gillade (läs: var kär) i en kille som gick i min klass i gymnasiet. Av de 3 åren var jag nästan 80 % av våra år tillsammans förälskad i honom. Vi brukade snacka och skratta emellanåt men träffades aldrig utanför skolan. Sista året blev han tillsammans med en tjej och jag respekterade detta så började ta lite avstånd vilket ledde till att vi knappt hade någon kontakt.. kan dessutom nämna att vi båda för tillfället är 21 år gamla, så det var drygt 3 år sedan.

    Har tänkt mycket på honom emellanåt… när jag träffar killar etc, han kommer alltid på mina tankar. Han är inte längre tillsammans med tjejen och är för tillfället på roadtrip runt världen. Då jag blev så frustrerad på mig själv valde jag att skapa ett anonymt konto & skriva till honom. Sade alllllllt. Jag vet, är en riktig fegis och alla tycker detta är en sjukt dålig ide och VÄLDIGT konstigt. Men vågar inte säga mitt namn för 1) pallar inte om han säger vidare till typ andra klasskamrater (dock framstod/framstår han inte sådan) och 2) pallar inte bli förnekad typ haha.
    Vad faaaan gör jag nuuuuu Michaela 🙁 Vill verkligen ha kontakt med honom men vet att det inte skulle gå pga våra omständigheter. Jag flyttade, vilket han också gjorde och han reser ju runt världen och jag bor i en ny stad. Är jag dum? Varje gång han skriver vill jag spy av nervositet.
    Skulle helt ärligt kunna säga att han var min första kärlek. Jag tror det är därför jag finner det så svårt att släppa taget om honom, efter all den tid. Och jag tänkte att om jag skrev till honom kanske jag bara skulle sluta tänka på honom….

  3. Okej, Michaela… tror inte ens jag kan invänta till torsdagen då du vanligtvis ger dina svar?

    Är så kluven om jag ska berätta vem jag är…… fan SKA KÄRLEK vara så svårt för ibland. Vill verkligen inte inleda ett förhållande men skulle älska att vara vänner. vet inte 🙁 Ååååh, hjälp en 21-åring som inte kan sova pga en underbar kille som jag äntligen fått modet att berätta för killen jag (gillar? gillade) om mina känslor. Från ett fucking anonymt konto, fy vad pinsamt 🙁
    Uppskattar ditt svar enormt mycket, därför jag skriver 01:16 hehe. <3

  4. Åh var är det fina datorfodralet ifrån? Är det från Tory Burch? Visste inte att dom hade datorfodral, är på jakt efter ett nytt och detta var ju superfint!! Kram!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi