WORK

Skitnatt vs. peppmorgon

28 november 2017, 10:05

God morgon!

Usch vad dåligt jag sov i natt. Hade så ont i magen och kunde knappt ligga åt något håll. Vad man avskyr dåliga nätter alltså. Men gick upp och läste igenom era kommentarer om yoga och eventet imorgon vilket resulterade i att irritationen från natten byttes ut mot värme. Vilka peppiga kommentarer ni har skickat, tack för det! Sara, kolla din mejl, du och din bästis är varmt välkomna på yogaevent imorgon.

Idag hade jag tänkt fota lite material till bloggen men ni som bor i Stockholm vet att dagen bjuder på ösregn så jag har gjort om dagens to do-list. Nu innehåller den bland annat detta istället:

Ta tag i alla ansökningar som har kommit in kring tjänsten vi söker, det ligger över 200 ansökningar i mappen så det kommer att ta några timmar.
Igår lanserade vi något jag har sett fram emot att berätta för er, nyheten kommer här på bloggen ikväll! Missa inte!!!
Jag ska skriva och publicera Min helg i bilder som jag inte hann med igår.
Sammanställa ett ambassadörsskap och skicka iväg till kund, när vi hade planeringsmötet gick jag därifrån med tio sidor med idéer och förslag så det lär ta ett tag hehe. Vad jag älskar mina kreativa samarbetspartners! De får mig att känna att jag har världens roligaste jobb.
Till Daily Forni tänkte jag skriva en mysig artikel med saker man kan göra i december!
Sist men inte minst måste jag skicka iväg ett jobbigt mejl som jag har dragit mig för… suck. Och rensa inkorgen. Kanske ska ta tag i detta först – jobbigast först eller vad är det dom säger?


Bildkälla

Men först kanske jag skulle försöka få i mig lite frukost? Missade den detaljen när jag dök ner i datorn när jag vaknade. Så får det bli. Sen det jobbiga mejlet haha…

Michaela Forni

Kategorier

Arkiv