Svenska Hjältar-galan

Igår var jag som sagt på Svenska Hjältar-galan. Jag hade verkligen sett fram emot att gå på galan och tycker att det är en av de bästa galorna som tv-sänds. I alla fall, här kommer sju bilder från kvällen!

Det började med förmingel på Cirkus.

Efter ett litet tag fick vi gå in i den stora salen där middagen och galan skulle vara. Det var riktigt bra bordsplacering, finns ingenting härligare än att slå sig ned bredvid massa gulliga människor.

Kvällen till ära var jag klädd i Day Birger et Mikkelsen, det är vårkollektionen för 2018. Örhängena är från Zara.

Mark Levengood höll i galan – snacka om tio poäng. Han är skicklig som få.

Några av mina härliga bordsherrar! William och Viktor.

Det var en väldigt stark, sorglig men också hoppfull gala. Missa inte när den tv-sänds nu på måndag. Det var många tårar som fälldes – heja alla vardagshjältar där ute! Ni gör verkligen världen till en bättre plats.

Jag hade med mig världens bästa sällskap. Kommer sakna honom nu när jag åker bort!

  1. Åh ser fram emot att se galan på måndag. Du och Damon är förövrigt så vackra ihop att man får ont i ögonen!

  2. Hej fina Michaela!
    För ungefär ett år sedan blev jag utbränd, och därför känner jag igen mig mycket i det du skriver här men även i din bok ”jag är inte perfekt tyvärr” (min favoritbok btw, älskar den!!) Nu är mitt liv i full gång igen men jag känner att jag inte klarar av lika mycket som innan. Så fort det blir lite för mycket lägger min kropp av och jag blir helt förtvivlad. Blir man helt återställd eller hur ska man lära sig att acceptera att man aldrig kommer fungera som förr?
    Kram

  3. Ni är så fina ihop 💖 blev på riktigt varm i hela kroppen när jag såg bilden på dig och hubby! Längtar tills ni gifter er och skaffar världens sötaste ungar haha kram på er gullisar!

  4. Vilken viktig gala, sitter alltid bänkad framför den, glädjs åt alla hjärtar.
    Sen måste jag bara säga, WOW vilken galet fin bild på er två, blir varm i hela kroppen när jag såg den, Kärlek och ha en underbar tripp <3 KRAM

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi