Torsdag i Marrakech: Spa, marockansk middag och magdans

Min torsdag började med att jag vaknade upp i paradiset. Att gå ner till frukosten som serveras i solen vid poolen den första morgonen på semestern = 100% njutning. Jag beställde in egg benedict, färskpressat kaffe, apelsinjuice och tog för mig av frukt i alla dess färger, färskt bröd och goda tillbehör.

Efter några timmar av soldyrkande var det dags för lunch med hela gänget. La Mamounia har en lunchbuffé som är helt ljuvlig och serveras vid poolen. När vi var i Marrakech sist gick vi hit för att testa deras lunch men då var det fullt så jag var glad att vi fick avnjuta den nu istället.

Det har varit så roligt att lära känna Maggan och Hannah! Vilka jävla systrar – jag har inte ett ont ord att säga om dessa två!

Här har vi hela det underbara gänget. Vi åt massa god plockmat, drack champagne och pratade om livet så att timmarna bara flög förbi.

På eftermiddagen tog vi en promenad runt hotellets trädgård.

Sen gick jag ner till spat för en timmes ansiktsbehandling. Det var en av de bästa ansiktsbehandlingarna jag har fått. Vissa kvinnor har nästan magiska händer och hon var en av dem. Väldigt avslappnande.

Efter ansiktsbehandlingen tog jag en kopp te i trädgården och kopplade av lite.

Klänning från For Love and Lemons, kashmirtröja från Soft Goat, sandaler mina egendesignade från resortkollektionen som är ute nu!

När kvällen kom var det dags att göra sig i ordning för middag!

Klänning från Sandro, väska från Chanel, skor från Zara, örhängen från Sophie by Sophie

Syrrorna kom och hoppade in i min outfitbild <3!

Kvällen till ära skulle vi testa hotellets marockanska restaurang. Mums!

Vi testade på alla de klassiska marockanska rätterna. Deras tagine med hummer på den här restaurangen var otroligt god. Jag har hållit mig till vegetariskt och fisk den här resan – det finns ju så mycket goda gröna alternativ!

Kvällen avslutades med magdans (when in Marocko!). Tack tjejer för en himla härlig torsdag i Marrakech ♥

  1. Vad är det för samarbete du är iväg på? Pressresa? Bara inbjuden av hotellet? Kan inte se att du skrivit det någonstans

  2. Det ser helt magiskt ut, så härligt!! Är dock nyfiken på varför ni är i Marrakech, är det ett samarbete, betald resa eller bara helt privat? Tänker att det känns otippat att åka på en privat resa med ett gäng kvinnor som man inte känner, även om det också kan härligt!
    Är absolut ingen kritik, men tänker att du alltid brukar vara bra på att märka ut när det är betalda grejer 😊
    Kram!

  3. Är ni bara på hotellet eller får ni se måt av landet? Man kan ju inte påstå att man ser Marocka när man bara är på hotellet

  4. Åh så vacker du är! På vissa bilder ser man bara ditt mörka hår. Har väntat flera år på att du ska få mörkare hår haha. Så vacker!

  5. Men asså titta på bilderna på dig i grön klänning och uppsatt hår!!! Där ser det ju ut som att du har mörkt hår igen och FÖR I HELVETE vad snyggt det är!! Har gått runt i säker tre år och väntat på att du skulle klippa page igen och färga håret mörkt. Embrace your italian goddess!! Ser så jävla bra ut. Blir liksom lite dramatik, inte så sockersöt något längre. Hot damn säger jag bara. Färga hela håret mörkt, PRONTO! <3 😉

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi