Fredag i Marrakech: Marknad, Nomad och vittryffel i mängder

I fredags gick vi upp vid åtta och åt frukost för halv tio var det dags för skrattyoga! Det var bara jag, Kenza och Shiva som vågade oss på skrattyogan men oj så glad jag är för det! Vi hade sååå roligt. Det är verkligen speciellt att utöva skrattyoga när man är så få personer, det blir nästan läskigt nära, men det var också det jag gillade. Gick där ifrån och kände mig GLAD.

Efter skrattyogan brände jag av en timme på gymmet. Sprang och yogade. När jag stod på huvudet kände jag mig 100% lycklig.

När svetten fortfarande rann längst med ryggraden sprang jag bort till poolen och kastade mig i. Det var fruktansvärt härligt. Vad lycklig man skulle vara om man kunde börja varje dag såhär.

När klockan slog lunch gick jag och mamma in till marknaden. Mitt i smeten två trappor upp fann vi vår slutdestination…

… som var Nomad! En trendig restaurang med hälsoalternativ och mycket vegetariskt. Mamma och pappa var här i april och dessutom hade Editha tipsat mig om Nomad så det kändes perfekt för vår fredagslunch. Vi delade på en kall och en varm soppa samt meze. Hur smarrigt som helst! Och häftigt med ett så medvetet ställe mitt i marknaden.

Jag var så hungrig här – men vad gör man inte för en snabb bloggbild? Haha.

Till efterrätt delade vi på deras chokladtårta och HERREGUD. Det var som chokladmousse, nutella, snickers och kaksmulor i olika skikt. Ät den om ni är i Marrakech :)))

Vi satt på deras takterrass men såhär ser det ut inne i restaurangen.

Efter lunchen shoppade vi och strosade på marknaden. Jag köpte lite porslin men ångrar att jag inte köpte mer. Nåväl, lätt att vara efterklok.

Sedan promenerade vi omkring i vackra Marrakech.

Jag och min lilla shoppingpåse.

Vid fem var vi tillbaka på hotellet igen!

Då blev det jobb och vila i sängen.

Innan vi gjorde oss i ordning för sista kvällen!

Byxor från Toteme, topp och skor från Zara

Det vankades middag på La Mamounias franska restaurang.

HerreGUD så god och trevlig middag. Jag och mamma åt bland annat en pumpasoppa med pocherat ägg och vit tryffel (!) samt den här risotton med svart tryffel och pilgrimsmusslor. Hade så trevligt och efter middagen tog hela gänget en drink i den kända Churchill-baren på hotellet innan vi kastade in handduken vid halv två. Bästa fredagen ever!

  1. Hej,

    Var också på jakt efter att testa dina nya skor (ser så fina ut) men de fanns varken på NK eller Miss H så du vet.

    Kram

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi