WORK

WEEKLY PLANS

11 december 2017, 10:24

God morgon fina ni!

Har ni en bra start på veckan? Jag började tidigt denna måndag, 06.45 närmare bestämt, med yoga på Urban Delis takterass. Efter yogan blev det en frukost bestående av chiapudding med blåbär, mörkt bröd med hummus och smoothies från Naked. Det var Editha som hade bjudit in till en lugn start på veckan och det var välbehövligt.

Nu sitter jag tillsammans med Theres på vårt lugna kontor, vi har gått igenom veckan och pratat ikapp efter våra respektive resor (T har varit i NYC). Jag har som ett stort moln av grejer på min att göra-lista denna vecka och har därför behövt skära ner på antal sociala tillställningar. Jag var stenhård tidigare med att max boka upp mig på en vardagskväll i veckan men den senaste tiden har jag brutit detta löfte mot mig själv, så nu blir det skärpning med det. Välmående först!

Ska vi titta på veckan?

Måndag: Yoga och frukost med Naked följt av ett gäng kontorstimmar. Efter jobbet ska jag gå hem till Carro med julfika, hon är hemma nu i december och det känns ärligt talat som en present från ovan. Jag har saknat min älskade vän som jag inte har träffat sen Sardinien.
Tisdag: Jobba hemma med min milslånga att göra-lista. Zzz…
Onsdag: Återbesök hos tandläkaren med Oral B! Det ska bli spännande att se hur resultatet är efter sex veckor med eltandborsten. Lunchmöte på Hillenberg med Nelly därefter och så tre möten i rad på eftermiddagen. På kvällen har vi julfest med kontorsgänget – det ser jag fram emot!
Torsdag: Poddinspelning, lunch med mina granntjejer samt lanseringsevent för Me Too-boken där jag har varit med och skrivit en krönika. Årets viktigaste bok!
Fredag: Långlunch och möte med Mehmet på Richard Juhlin.

Let’s do this!

Michaela Forni

Kategorier

Arkiv