WORK

WEEKLY PLANS

18 december 2017, 09:13

God morgon måndag!

Idag är jag inte på mitt bästa humör. Min Instagram ligger fortfarande nere vilket är katastrof för mitt jobb. Dessutom är jag hostig efter lördagens festligheter och så är min att göra-lista dubbelt så lång som förra veckan, trots att jag försökte beta av den då. Det är mycket som måste bli klart innan jul och just nu känns det som att det bara är att bita ihop och gå på knäna tills jag sätter mig på ett plan på tisdag. Därefter är jag borta i nästan en månad – lyckan i det.

Så konstigt hur man kan vakna upp en dag och antingen känna sig ledsen eller glad. Idag känner jag mig lite ledsen och trött. Jag ska nog unna mig en extra söndagskväll ikväll – alltså äta något extra gott och titta på en film. En lussebulle efter middagen kanske? Så får det bli!

Nu tittar vi på veckan.

Måndag: Kontorsjobb i vanlig ordning. Förutom det så ska jag fixa ögonfransarna, yoga och ha möte med min karriärscoach. Behöver bolla lite inför det nya året.
Tisdag: Jobba hemifrån med målet att stryka allt från listan som jag inte hann stryka förra veckan. Kanske hinna skriva lite härliga blogginlägg som kan komma upp under mellandagarna också!
Onsdag: Mötesmaraton. Jag har fyra möten på rad, sedan ska jag gästa en podcast med Anette Nordvall och så spela in min egen. På kvällen håller Gina Tricot i en liten juldrink som jag tänkte gå förbi.
Torsdag: Kontorsjobb och lunchmöte med Mall of Scandinavia.
Fredag: Julfrukost med Theres för att runda av året, längtar! Sen blir det årets sista dag på kontoret innan jag packar upp och går på helg. Jag ska klämma in en lunch med Cilla och hennes lilla Ian samt gå på aw med lite tjejkompisar efter jobbet. Sen väntar julen runt hörnet! Hurra!


Bildkälla

Michaela Forni

Kategorier

Arkiv