WEEKLY PLANS

God morgon måndag!

Idag är jag inte på mitt bästa humör. Min Instagram ligger fortfarande nere vilket är katastrof för mitt jobb. Dessutom är jag hostig efter lördagens festligheter och så är min att göra-lista dubbelt så lång som förra veckan, trots att jag försökte beta av den då. Det är mycket som måste bli klart innan jul och just nu känns det som att det bara är att bita ihop och gå på knäna tills jag sätter mig på ett plan på tisdag. Därefter är jag borta i nästan en månad – lyckan i det.

Så konstigt hur man kan vakna upp en dag och antingen känna sig ledsen eller glad. Idag känner jag mig lite ledsen och trött. Jag ska nog unna mig en extra söndagskväll ikväll – alltså äta något extra gott och titta på en film. En lussebulle efter middagen kanske? Så får det bli!

Nu tittar vi på veckan.

Måndag: Kontorsjobb i vanlig ordning. Förutom det så ska jag fixa ögonfransarna, yoga och ha möte med min karriärscoach. Behöver bolla lite inför det nya året.
Tisdag: Jobba hemifrån med målet att stryka allt från listan som jag inte hann stryka förra veckan. Kanske hinna skriva lite härliga blogginlägg som kan komma upp under mellandagarna också!
Onsdag: Mötesmaraton. Jag har fyra möten på rad, sedan ska jag gästa en podcast med Anette Nordvall och så spela in min egen. På kvällen håller Gina Tricot i en liten juldrink som jag tänkte gå förbi.
Torsdag: Kontorsjobb och lunchmöte med Mall of Scandinavia.
Fredag: Julfrukost med Theres för att runda av året, längtar! Sen blir det årets sista dag på kontoret innan jag packar upp och går på helg. Jag ska klämma in en lunch med Cilla och hennes lilla Ian samt gå på aw med lite tjejkompisar efter jobbet. Sen väntar julen runt hörnet! Hurra!


Bildkälla

  1. Angående Instagram – jag har haft problem med att logga in på Instagram förut – och jag antar att du provat detta MEN:
    1. har du provat att logga in med telefonnummer, email och användarnamn?
    2. har du provat olika webbläsare? både på datorn och telefon?
    Detta har funkat för mig de gånger jag blivit utelåst från mitt konto – trots att jag haft rätt lösenord osv. Hoppas det löser sig för dig i alla fall! Tusen kramar

  2. Hej Michaela, jag såg bilderna på dig och Corinne inne på Alexias blogg, blev varm i själen. Ni är jättefina och hon verkar så glad bredvid dig <3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi