New in: Sunglasses

Igår när vi strosade i hamnen hittade jag mina drömsolisar på Gucci! (annonslänk) Jag är alltid på jakt efter nya solglasögon eftersom jag använder solglasögon väldigt mycket (mvh ljuskänslig). När jag såg dessa föll jag direkt, sååå fina och klassiska men ändå med en twist. Jag älskar stjärnorna och den lilla humlan på sidan. Storleken var perfekt på mig och jag är säker på att de kommer bli nästa års favoriter.

Jag älskar när man hittar rätt! Ni får se dem på imorgon. ♥

  1. Hej!

    Undrar om du har något tips på bästa spastället i Stockholm för en heldag ensam? Gärna något som är lätt att ta sig till relativt centralt.

  2. Hej! God fortsättning! Hoppas ni har en riktigt härlig semester. I Januari ska jag åka på semester till Dubai och via ett av dina blogginlägg för några dagar sedan blev jag påmind om att du var där i januari i år. Tänkte höra med dig om du minns hur vädret var på kvällarna. Var det kyligt, eller kunde man vara barbent? Tack på förhand! Kram på dig.

  3. haha tog mig så lång tid innan jag hittade den lilla humlan, förstod inte vilken humla du syftade på, fina 😀

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi