Nyårslistan

Gjorde du något 2017 som du aldrig gjort förut?

Ja! Jag lanserade Daily Forni som jag äger och står bakom helt själv. Jag har besökt platser på jorden som jag inte har besökt tidigare! Jag spelade in en ljudbok. Och massa fler saker som jag inte kan komma ihåg säkert!

Vilka länder besökte du?

Förenade Arabemiraten, Frankrike, Italien, Grekland, Marocko, Israel

Är det något du saknade år 2017 som du vill ha år 2018?

Ja

Vilket datum från år 2017 kommer du alltid att minnas?

Spontant så är det veckan på Mykonos i slutet av juli och morfars bortgång den sista september som dyker upp i mitt minne.

Vad var din största karriärmässiga framgång?

Lanseringen av Daily Forni, lanseringen av Flattered x Michaela Forni, min ljudbok samt mina ambassadörsskap med Richard Juhlin och Vitamin Well.

Och din största framgång privat?

Jag har haft ett lite tufft år privat. Men om jag ska vara stolt över något, så är det min förmåga att hålla mig över vattenytan fastän jag inte alltid orkar. Jag gör verkligen mitt bästa för att samla energi och när det jobbiga är närvarande accepterar jag det utan att dras ner för mycket i det. Det märks att mina år av terapi och aktiv träning mot psykiskt välmående har gett resultat. Yttre faktorer kan man inte styra över, men man kan styra över hur man ska hantera dem. Jag är stolt över hur jag har hanterat mitt liv i år!

Vad spenderade du mest pengar på?

Resor och min Fendiväska :)))

Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2017?

Issues och Lust for Life!

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

Jämfört med tidigare år blir så orättvist att fråga, för varje år har sina upp och nedgångar. Jag har kanske varit lite ledsnare än förra året för att det har hänt saker jag inte kan styra över som sjukdomar och människor som har lämnat oss. Men jag har också varit väldigt glad, stark och lycklig i perioder.

Vad önskar du att du gjort mer?

Ingenting. Jag är riktigt nöjd över balansen när det kommer till tårtbitarna i mitt liv. Har träffat mina vänner massor i år, jobbat, rest, umgåtts med D, fått familjetid etc. Jag är nöjd.

Den maträtt du åt oftast 2017?

Valfri grön smoothie från Blueberry, äter dem till lunch ett par dagar i veckan. Annars är jag rätt varierande med min mat! Vegansalladerna från Voltaire slinker ner ganska ofta också.

Ett blogginlägg du är extra stolt över som du skrev 2017?

Det här inlägget om min kropp (klick!) gör mig stolt.

Vad gjorde du på din födelsedag 2017?

Hade tjejmiddag som slutade med utgång under fredagen på min födelsedagshelg. Det var SÅ roligt! Åt brunch med mina föräldrar på Oaxen på själva födelsedagen, såhär (klick!) såg det ut.

Fick du någon ny vän i år?

Ja! Mattias! Linn har jag ju varit vän med sedan innan men jag är så glad över att hon och Mattias följde med till Mykonos så att jag fick lära känna honom också. Annars har jag mest utvecklat redan befintliga vänskapsrelationer!

Högsta önskan just nu?

Att 2018 blir bättre ♥

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?

Ja, både privat men även världen i stort. Hela Me Too-hösten har varit så viktig men också så ansträngande. Att läsa och höra kvinnors olika historier gör mig ledsen över hur världen ser ut men samtidigt glad över att vi är på väg till något nytt.

Vad fick dig att må bra?

Mina vänner, alla resor och alla fester jag har varit på, min yoga och D.

Din bästa tv-serie?

Huuur ska jag kunna välja? Big Little Lies vinner nog ändå. Men Handmades Tail är inte långt därefter. Vilken tycker du?

Bästa boken du läste 2017?

Jag älskade Love Warrior som jag läste i juli.

Vem saknade du?

Morfar

Vad är du mest stolt över?

Alexia och Corinne, de imponerar på mig varje dag ♥

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi