Min helg i bilder

Landet-häng, Paraden och migrän med aura

8 januari 2018, 17:50

Jag har haft en underbar liten helg i Sverige, mellan vår resa till Marbella och den vi åker på imorgon. Så glad över det. Den började i fredags vid fyra-tiden då vi åkte hem till mina föräldrar för att fika med mamma, pappa, Timmy och Sofia. Det var sista julfikan med lussebullar innan julen städades ut.

Så lånade vi deras bil för att åka ut till Linn och Mattias lantställe.

Där blev vi välkomnade med en flaska vintage Dom Perignon (en av mina absoluta favvochampagne!) och en charkbricka som var helt otrolig. Det roliga är att varje gång vi ska hänga med L & M så säger vi ”en enkel kväll” och sedan kommer man till detta? Blev nästan upprörd haha.

Vi åt av plockmaten i ett par timmar, pratade om allt ifrån jobb till nyårsmål, och drack supergott bubbel.

Sen gjorde Mattias oxfilé med rotfruktsgratäng och tre olika såser (!). Magiskt gott.

Allt som allt åt vi middag i sex timmar tror jag? Med samtal som gick non stop, så mysigt.

Sen blev det discobelysning och så spelade vi spelet ”Hint” fram till klockan slog halv tre. Har ni spelat det? Linn hade fått det i julklapp och det var SÅ KUL. Bästa kvällen.

I lördags vaknade jag vid nio så jag gick upp, njöt av den vackra utsikten och satte mig för att jobba någon timme medan killarna sov.

Sen dukade Linn upp frukostbuffé till oss. Frukost <3

Efter vår frukost fastnade vi vid en dokumentär om världens tjockaste man (ha ha) som vi tittade på innan vi tog oss ut för en promenad. Här är en bild vi tog med drönaren, hej hej!

Vid tretiden åkte vi hem, mamma och pappa kom förbi oss på en fika och på kvällen fick det bli äggmackor till middag i brist på annat. Samt de sista chokladbitarna ur Aladdin-asken 🙂

I söndags blev det gröt på havremjölk till frukost.

Jag fixade hemma under dagen och sen gick jag iväg för en lunchpaus med MarithParaden.

Vi delade på en kikärtsburgare och en tonfiskbagel. Även Marith äter till stora delar vegetariskt nu för tiden vilket är så roligt, för då kan vi inspirera varandra.

När jag kom hem skulle jag packa och jobba innan vår resa men så fick jag migrän med aura – har ni hört om det? Fy så obehagligt det var, det var första gången jag fick det och oj vad rädd jag blev. Tacka vet jag Google alltså, så skönt att direkt hitta en förklaring på vad det är som händer. Fick i alla fall ställa in mina tilltänkta planer och istället ligga raklång resten av kvällen, vilket betyder att jag har extra mycket att göra idag, men så får det vara. Jag läste att migrän kan utsöndras av stress och jag har varit orolig/stressad senaste veckan så detta var nog förklaringen.

Michaela Forni

Kategorier

Arkiv