Egg Benedict, Design District och en magisk middag

Hej och god morgon, här kommer bilder från vår onsdag i Miami. Vi började med frukost på hotellet. Egg Benedicts och kaffe ♥

Sen satt vi kvar och jobbade ett par timmar. Tulum verkar vara känt för sitt bristande internet så man får passa på innan vi åker dit!

Det var molnigt i onsdags så vi tog oss ut på en shoppingrunda!

Jag hade på mig blus från Ahlvar, byxor från Theory, flats från Flattered, solisar från Celine (annonslänkar).

Vi styrde snabbt kosan mot Theory där jag provade den här klänningen…

… och dessa byxor i världens härligaste färg.

Byxorna fick följa med hem, jag blev så kär i dem. Tänk till mina kashmirtröjor nu i februari när jag kommer hem, så tjusigt.

Vi hängde i Miami Design District där alla lyxvarumärken finns samlade. Deras butiker är så fina här, verkligen som konst bara butikerna i sig. Väldigt inspirerande.

Till lunch blev det varsin burgare på Shake Shack, som ju är vår favvoburgare.

Poff! Så var det kväll. Vi promenerade massor under dagen, vilade på eftermiddagen och sen gjorde vi oss i ordning för att gå ut och äta en romantisk middag.

Jag hade på mig byxdress från Shein.

Vi hade vår middagsbokning på Cecconis som ligger i Soho House. Så sjukt jäkla mysigt där.

Började med varsin fördrink.

Följt av en hejdundrandes middag som bestod av: vitello tonnato, en pasta med ragú, en pasta med tryffel, short rib med massa tillbehör och ja sen kunde vi knappt prata av mättnad. Sååå gott.

Vid elva tackade vi för oss, båda var i matkoma efter middagen plus lite jetlagged eftersom det bara var andra dagen men tycker vi kämpade på bra. Skönare nu dock, några dagar in på semestern, när man är helt inne i nya tidszonen!

  1. Dina outfits är alltid så fina, men i byxdressen från Shein – WOW! Du strålar verkligen. <3 måste klicka hem asap. Hoppas ni får en fortsatt fin, kärleksfull och trevlig resa. Kram!

  2. Så himla fin du är!! Du strålar i byxdressen! Jag måste bara klicka hem den hehe. Vilken storlek har du i din? Så svårt när man beställer från sidor man inte känner till så väl. Kram!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi