Okategoriserade

Om vem jag är här med, spons och annonslänkar

13 januari 2018, 17:16

Hej från ännu en frukost, jag vet inte vad det är men det finns någonting riktigt mysigt att skriva med er samtidigt som jag dricker mitt kaffe. Klockan har hunnit bli elva på förmiddagen här redan, men jag har jobbat sen nio medan D har tränat. Skönt att röja undan det värsta nu under helgen innan vi drar vidare till Tulum.

Jag såg att jag fick lite frågor om den här resan, vem jag åker med och sånt vilket jag tyckte var lite märkligt först haha. Sedan såg jag att det har kommit hit fler nya läsare den här veckan än i vanliga fall – välkomna! Jag vet inte men jag gissar på att det är ni som har ställt frågorna 🙂

Jag är på min vintersemester med min pojkvän. Vi brukar åka till någon härlig plats på jorden varje år och har besökt allt ifrån L.A. till Las Vegas och Dubai under vinterns värsta månad (januari alltså). I år blev det Miami kombinerat med Tulum!

Det är ingen sponsresa utan jag är iväg privat men eftersom jag är på en så härlig resa vill jag gärna dokumentera den så mycket som möjligt. Det är ju ren lyx att flyga business, bo på fantastiska hotell och äta magiska middagar så jag delar gärna dessa upplevelser med er med allt ifrån länkar och recensioner. Det mesta är dock positivt – vi gör alltid (okej D gör haha) väldigt mycket research innan våra resor så det mesta brukar bli väldigt härligt. Tacksam över att han gör det.

Alla samarbeten reklammarkeras i den här bloggen.

Någon undrade om annonslänkar, jag har skrivit om det tidigare men här kommer det i kortversion: om jag shoppar något och sedan har det på mig så brukar jag lägga in en s.k. annonslänk. Det betyder att jag får en liten ersättning för varje klick på den länken. Det är alltså inget samarbete och jag har inte fått kläderna/grejerna av någon utan en annonslänk är alltså en helt vanlig länk till en sajt, bara det att jag får % på försäljningen eller klicken via ett företag som agerar mellanhand (jag jobbar med ett företag som heter Apprl). Alltså: om jag länkar exempelvis mina byxor från Theory så är det ingenting jag har kommit överens om med dem, jag har inte fått byxorna av dem eller något sådant, utan jag har köpt dem i butik och sedan länkat in till byxorna via mitt annonslänkningssystem. Jag vill ju länka in dem så att ni ska kunna hitta dem om ni gillar dem, och om jag då kan få pengar för det så är det ju supernajs! Ingenting ni förlorar på och ni blir inte på något sätt inlurade i ett samarbete. Jag hoppar att det var lite tydligare!

Nu ska jag springa ner till havet och bada tror jag. Hoppas att ni har en ljuvlig dag. Puss!

Michaela Forni

Kategorier

Arkiv